Merve Mutlu
22 Mart 2021 - 15:36
Gündem

Show TV ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Tolga Sarıtaş ile Ayça Ayşin Turan'ın yer aldığı Arıza dizisinden hayranlarını üzecek haber geldi..

21-03/22/ariza-dizis.jpg

Oyuncu kadrosunda: Ahmet Mümtaz Taylan, Ali Seçkiner Alıcı, Levent Can, Yağız Can Konyalı, Hazal Benli, Cankat Aydos gibi isimleri bir araya getiren proje oldukça sevildi. Mütevazı ve dürüst bir hayat süren Ali Rıza ile babası karanlık dünyanın sözü geçen patronlarından olan Halide’nin kesişen ve o andan itibaren değişen hayatlarını konu alan diziye en son Rüzgar Aksoy katılmıştı.

Tolga Sarıtaş ile Ayça Ayşin Turan'ın Arıza dizisi final yapıyor!

21-03/22/ariza.jpg

Geçen cumartesi O3 Medya imzalı Arıza dizisinin 30. bölümde ekrana veda etmesine karar verildi.  Setten sızan ve Birsen Altuntaş'ın verdiği bilgiye göre: dizinin iki başrol oyuncusu Ahmet Mümtaz Taylan ile Ayça Ayşin Turan ikinci yönetmen Savaş İlhan'ın rejisini beğenmiyor ve sürekli dert yanıyordu. İki oyuncu yapımcıdan yönetmenin değiştirilmesini istedi. Yönetmeni çok seven Yeşim Salkım başta olmak üzere diğer oyuncuların tepkisini çeken bu olayın ardından sette kriz çıktı ve Savaş İlhan ayrılmak zorunda kaldı. Dizinin oyuncularından Olgun Toker'i sinirlendiren bu gelişme öfkesini Ayça Ayşin Turan'ın işe aldırdığı makyözden çıkarmasına neden oldu. Makyöz uğradığı tavır sonrası "Bana mobbing uygulandı" diyerek soluğu karakolda aldı. Sakinleştirilen makyöz şikayetten vazgeçirildi. Olgun Toker daha sonra özür dileyerek makyözün gönlünü aldı. Tüm bu gelişmelerin ardından dizinin 30. bölümünde final yapması kararı değişmedi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin