Erdal Beşikçioğlu paylaştı: Behzat Ç. ekibi en sonunda sette!

Televizyon ekranlarının sevilen dizisi izleyicisi ile buluşmaya hazırlanıyor. Behzat Ç. ekibi sete çıktı!

Nurşah
15 Mayıs 2019 - 15:47
Gündem

blutv'nin büyük bir heyecan dalgası yaratan Behzat Ç dizisinin yeni sezon çekimleri bugün itibarıyla başladı! Merakla beklenen Behzat Ç. yeni sezon çekimlerinin başladığını, usta oyuncu Erdal Beşikçioğlu Instagram üzerinden dizinin klaketini paylaşarak takipçilerine duyurdu!

19-05/15/behzat-c-yeni-sezon-cekimler-basladi.jpg

Behzat Ç. ekibi sette!

Büyük bir merakla beklenen dizinin Mayıs ayının ortasında sete çıkacağı söyleniyordu. İddialar doğru çıktı ve sevilen dizinin ekibi, bugün itibarıyla sete çıktı... Dizinin gönüllere taht kuran başrol oyuncusu Erdal Beşikçioğlu, müjdeyi takipçileri ile paylaştı.

19-05/15/behzat-c-sete-cikti.jpg

blutv ise resmi instagram hesabı üzerinden "Gönlüm hep seni arıyor, neredesin sen? Behzat Ç sette...." notu ile bir paylaşım yaparak takipçilerine duyuruda bulundu...

Behzat Ç.'nin büyük bir merakla beklenen sezonunun önümüzdeki aylarda izleyici karşısında olması planlanıyor. 9 sezon sürecek bölümde Erdal Beşikçioğlu'nun yanında; Nejat İşler, Canan Ergüder, Ege Aydan, İnanç Konukçu, Berkan Şal, Güven Kıraç gibi başarılı isimler yer alacak. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Gemide, Barda, Koçum Benim, Elveda Rumeli gibi projelerde imzası bulunan Serdar Akar yer alacak. Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin