Avlu'da Zerrin kimi öldürecek? Kudret mi, Azra mı yoksa Deniz mi?

Star tv'nin sevilen dizisi Avlu'nun sezon finaline az bir zaman kala dizideki gerilim artıyor. Zerrin hain planlarına yenisini ekliyor..

Merve Mutlu
15 Mayıs 2019 - 14:19
Yeni Bölüm

Başrollerini Ceren Moray, Demet Evgar ve Nursel Köse'nin paylaştığı, Star tv ekranlarında her perşembe izleyici karşısına çıkan dizisi Avlu'nun yeni bölüm fragmanı yayınlandı. 

19-05/15/avlu.jpg

Avlu'nun son bölümünde Kudret, kendisini Azra ile depoya kilitleyerek yangın çıkaran ve canına kast eden Zerrin ile torununun yerini söylemesi karşılığı anlaşmış ancak daha önce peşine taktığı adamlar ile onu öldürmeye çalışmıştı. Bu bölümde Zerrin'in ölmediğini, uçurumdan yuvarlanan ve ardından patlayan aracın içinden sağ çıktığını fragmanda gördük. Üstelik Zerrin bu kez daha öfkeli dönüyor.. 

19-05/15/zerrin-avlu.png

Kardeşinin intikamını almak için büyük bir çaba harcayan ve bu uğurda herkese zarar vermekte sakınca görmeyen Zerrin, dizinin 42. bölümünün 2. fragmanında büyük bir tehlike daha yaşatıyor.. 

Birilerinin kendisini öldürmeye çalıştığını anlayan ve buna çok yaklaşılması ile neredeyse ölecek olan Zerrin, "Benimle gelecekler, ölecekler!" diye haykırarak öfkesini kusuyor. 

19-05/15/zerrin-delirdi.png

Bu olayların ardından yine cezaevindeki görevinin başına geçen Zerrin, "Sen zeki bir kadınsın, ya da artık sana 'Sen zeki bir kadındın' mı desek?" diyerek hücrelere doğru ilerliyor. Her bir hücrede de Kudret'in, Azra'nın ve Deniz'in yer alması gerilimi artırırken, Zerrin'in kimi öldürmeye çalışacağı merak ediliyor. 

Avlu yeni bölümü ile yarın akşam Star'da!

Avlu 42. bölüm 2. fragmanı:

 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin