Sevda Erginci ve Onur Tuna Yasak Elma'dan sonra yeni bir projede bir arada olabilir!

Sevilen oyuncular Sevda Erginci ve Onur Tuna Yasak Elma dizisinin ardından yeniden bir araya gelebilrler! İşte detaylar...

Nurşah
15 Mayıs 2019 - 14:08
Gündem

Yasak Elma'nın sevilen iki oyuncusu Sevda Erginci ve Onur Tuna'nın diziden ayrılacağı haberi gündeme bomba gibi düştü. Dizinin ilk bölümünden beri ilgi ve heyecanla takip edilen çiftin birlikte başka bir projede rol alabileceği söyleniyor. İşte Milliyet yazarı Sina Koloğlu'nun köşesindeki yazı!

19-05/15/yasak-elma-zeynep-alihan.jpg

Yasak Elma'da Zeynep ve Alihan diziden ayrılıyor!

Yasak Elma'da başrolde yer alan Onur Tuna ve Sevda Erginci, canlandırdıkları Zeynep ve Alihan karakterleri ile izleyicilerin gönlüne taht kurmuştu. Sevilen iki karakter, hikayelerinin bitmesi sebebi ile diziden ayrılacak.... İlk bölümlerden itibaren, özellikle sosyal medyada #ZeyAl etiketi ile geniş bir fan kitlesine sahip olan ikilinin son durumunu Sina Koloğlu şu şekilde özetledi:

Onur Tuna ve Sevda Erginci, ‘Yasak Elma’dan ayrılıyor. Haberleri çıkmıştı. Sordum, “Doğru, mutlu son oldu” dediler. Dizinin ‘itici gücü’ olarak öne çıktılar. Zaman içinde diğer karakterler, bu ikiliyle eşitlendi. Sonuçta, onlar adına üretecek fazla bir şey kalmadı. Doğru bir karar. Ama duyduğum Med Yapım, bu ikiliyle ileride başka bir projede tekrar beraber olacak.

Yazının tamamını buradan okuyabilirsiniz...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin