Whiskey Cavalier 2. sezon olacak mı? Beklenen karar açıklandı!

ABC'nin aksiyonu ve eğlencesi bol dizisi Whiskey Cavalier'in geleceği belli oldu. Yayıncı kanal, hayranlarını üzen bir karar alarak Whiskey Cavalier'i iptal etti. Buna göre dizinin 2. sezonu olmayacak.

Scott Foley ve Lauren Cohan'lı oyuncu kadrosu, her bölümde işlenen aksiyonu bol eğlenceli olay örgüsüyle dikkat çeken "Whiskey Cavalier" hayranlarına kötü haber geldi!

WHISKEY CAVALIER İLK SEZON SONUNDA BİTİYOR!

13 bölümden oluşan ilk sezonunun sonuna yaklaşan ABC dizisi için resmi iptal kararı çıktı! Buna göre Whiskey Cavalier'in 2. sezonu olmayacak.

19-05/15/whiskey-cavalier-izle.jpg

WHISKEY CAVALIER NEDEN İPTAL EDİLDİ?

Whiskey Cavalier şimdiye kadar yayınlanan bölümlerinde canlı ve sonraki yedi günlük izlemeler göz önüne alındığında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 1.3 reyting oranı ve 6.9 milyon izleyici ortalamasını elde etmiş durumda. Geldiği noktada açılış rakamlarına kıyasla neredeyse yarı yarıya düşüş gösteren dizi, kanalın diğer yapımlarından sadece The Fix ve For the People'ı geçerek ABC'nin en az izlenen üçüncü yapımı konumundaydı. 

ABC Eğlence Birimi Başkanı Karey Burke konuyla ilgili yaptığı açıklamada Whiskey Cavalier için bahar döneminde iyi bir tanıtım kampanyası yapıp diziye yapabileceklerini yapma şansı sunduklarını belirtirken "Ancak sonuç olarak izleyici kaybetmeye başladık ve söz konusu Çarşamba zaman diliminde yeni bir şeyler (Cobie Smulders'li Stumptown) denemeye karar verdik. Devam ettirebilir miyiz düşüncesiyle Whiskey Cavalier için başka zaman dilimi aradık ancak ilerlemek için gerçek bir seçenek bulamadık" ifadelerini kullandı.

WHISKEY CAVALIER BAŞKA BİR PLATFORMDA DEVAM EDEBİLİR Mİ?

Ekran macerasına iyi bir tanıtım süreciyle başlayan ancak haftalar ilerledikçe reyting oranları iyice düşen dizinin yapımcısı Warner Bros. TV'nin diziyi devam ettirebilmek adına çeşitli kanal ve platformlarla görüşme yapmayı planladığı belirtiliyor. Kısacası, Whiskey Cavalier'in ikinci sezonu için ufak da olsa bir umut var.

19-05/15/whiskey-cavalier-foto.jpg

"WHISKEY CAVALIER" KONUSU

Senaryosunu Dave Hemingson'ın kaleme aldığı dizinin hikayesi; duygusal bir dağılmanın ardından toparlanmakta zorluk çeken CIA ajanı Francesca "Frankie" Trowbridge (kod adı: Fiery Tribune) ve kendisiyle birlikte çalışmak üzere görevlendirilen FBI ajanı Will Chase'in (kod adı: Whiskey Cavalier) serüvenlerine odaklanıyor. İkili; arkadaşlık, iş yeri entrikaları ve romantizmin zorlu süreçlerinde gezinirken hem birbirlerini hem de dünyayı koruma görevini bir takıma liderlik edip yürütüyorlar.

Oyuncu kadrosunda Foley ve Cohan ile birlikte Ana Ortiz, Tyler James Williams, Josh Hopkins, Vir Das'ı bulunduran dizinin yürütücü yapımcı kadrosunda David Hemingson'a Bill Lawrence, Jeff Ingold, Peter Atencio ve Foley eşlik ediyor.

"Whiskey Cavalier" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin