Merve Mutlu
29 Mart 2021 - 12:41
Gündem

Usta oyuncu Erdal Beşikçioğlu, yeniden setlere dönme kararı almış, dijitale Hamlet dizisini hazırlarken Star TV için de Kağıt Ev projesiyle anlaşmıştı. Oyuncunun partnerinin Nur Fettahoğlu olacağı açıklanınca ise heyecan zirveye tırmandı. Merakla beklenen Kağıt Ev dizisinden ilk tanıtım yayınlandı. 

21-03/29/yeni-dizis.jpg

Ceza Hukuku Profesörü ve Olay Yeri Uzmanı Cihan Fırtına (Erdal Beşikçioğlu) ve başarılı Avukat Aylin Fırtına (Nur Fettahoğlu) oğulları Mert, büyük kızları Cemre ve küçük kızları Melisa ile mutluluk ve refah içinde özenilecek bir hayat yaşayan mükemmel ailedir. Ancak bu mutlu aile tablosu, tek bir yanlış anlama ile mahvolan hayatlara dönüşür ve ailenin bir arada kalma savaşı başlar. Bu mücadeleyi anlatacak olan proje şimdiden ilgi çekti.

Erdal Beşikçioğlu ve Nur Fettahoğlu'nun yeni dizisi Kağıt Ev'in ilk tanıtımı yayınlandı!

21-03/29/kagit-ev.jpg

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Kibrit karakteriyle tanınan Helin Kandemir, Kağıt Ev dizisinde Cemre karakterini canlandırıyor. İlk tanıtımda da Cemre'nin itirafı dikkat çekiyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin