Erdem Baş Seksenler dizisinde!

TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Seksenler geri döndü. Yeni bir oyuncu da dizideki yerini aldı.

Merve Mutlu
16 Ekim 2019 - 09:55
Yeni Bölüm

MinT prodüksiyon imzası ile hazırlanan ve TRT ekranlarında izleyici ile 228 bölüm boyunca beraber olan Seksenler adlı dizi, uzun bir aranın ardından yeni sezon kararıyla ekranlara döndü. Ergun Plak karakterini canlandıran Serhat Kılıç hariç tam kadro ekranlardaki yerini alırken, diziye yeni bir isim daha katıldı. 

19-10/16/senler.jpg

Ekranlarda nostalji fırtınası estiren ve o bilindik enerjisi ile izleyenleri saran Seksenler dizisinin yeni oyuncusu, Erdem Baş oldu.

Erdem Baş kimdir?

19-10/16/erdem-bas-kimdir.jpg

1 ocak 1978 doğumlu olan oyuncu, Yeditepe üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü'nde eğitim aldı. 1999 yılında yayınlanmaya başlayan Ayrılsak da Beraberiz isimli dizide canlandırdığı Mc Erdem karakteriyle tanınan oyuncu, Bana Abi De, En Son Babalar Duyar, Reyting Hamdi, Zor Baba, Çocuklar Duymasın, Oyun Bitti, Derman gibi birçok dizi ve sinema projesinde yer aldı. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin