Erkan Can ve Tansu Biçer Saygı dizisinin kadrosuna dahil oldu!

Ekranların sevilen isimleri Saygı dizisinin kadrosunda buluşuyor.

Merve Mutlu
18 Haziran 2020 - 11:52
Gündem

Başrolünde, Behzat Ç. dizisinde Ercüment Çözer karakterini canlandıran ve en son Çukur dizisinde rol alan Nejat İşler'in, yine Ercüment Çözer karakterini üstlendiği bir dizi olarak karşımıza çıkmaya hazırlanan Saygı dizisinin oyuncu kadrosuna yeni isimler katılmaya devam ediyor. 

20-06/18/saygi-dzisi.png

Başrol kadın oyuncusunun ekranların sevilen isimlerinden biri olan Rojda Demirer olduğunun açıklanmasından itibaren hazırlıkları hız kazanan blutv'nin yeni dizi projesi için oyuncu seçmeleri devam ediyor. Vatanım Sensin dizisinde de birlikte rol alan Miray Daner ile Boran Kuzum'un yine birlikte rol alacağı diziye en son usta oyuncu Itır Esen katılmış ardından da onun gençliğini oynamak üzere aynı adı taşıyan yeğeni Itır Esen'in de kadroda olduğu açıklanmıştı. 

Erkan Can ve Tansu Biçer Saygı dizisinin kadrosuna dahil oldu!

20-06/18/erkan-can-1592474453.jpg

Son olarak oyuncu Eren Demirbaş'ın kadrosuna dahil olduğu Saygı dizisine Erkan Can ve Tansu Biçer de dahil oldu. Erkan Can en son Çarpışma dizisinde, Tansu Biçer ise Çukur dizisinde rol almıştı. 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin