Netflix'ten manga uyarlaması yeni dizi "Warrior Nun" geliyor

Yeni bir manga uyarlaması daha Netflix'te izleyicilerle buluşuyor.

Merve Mutlu
18 Haziran 2020 - 14:20
Gündem

Birbirinden başarılı ve seçkin dizi ve film projelerini bünyesinde bir araya getirerek izleyicilere keyifli anlar yaşatan dünyaca ünlü içerik platformu Netflix, yeni bir manga uyarlaması ile izleyicileri ekran başına toplamaya hazırlanıyor. 

20-06/18/warrior-nun.png

Warrior Nun dizisinin konusu nedir?

1994'te Antarctic Press tarafından yayınlanan Warrior Nun Areala ismindeki manga, Terri Hughes ve Amy Berg gibi isimlerin yapımcılığında dizileştirilmeye hazırlanıyor. Ben Dunn'ın yaratıcısı olduğu uyarlamanın senaryosunu Simon Barry (Van Helsing, Continuum) üstleniyor. Merkezinde, morgda uyanan ve uyandıktan sonra açıklayamadığı bazı güçlere sahip olduğunu keşfeden bir genç kadının yer aldığı hikayede bu genç kadın yeryüzündeki iblislerle savaşmak için görevlendirildiğini anlıyor ve bu kadın hem cennetteki hem de cehennemdeki bazı güçlerle kontrol edilmeye çalışılıyor. 

Warrior Nun, 2 Temmuz'da Netflix'te başlıyor. 

Warrior Nun dizisinin ilk tanıtımı yayınlandı!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin