Türkiye'de en çok izlenen yabancı diziler!

Dünya çapında izlenen dizilerin bazıları Türkiye'de de oldukça seviliyor.

Merve Mutlu
18 Haziran 2020 - 16:45
Gündem

Başarısını dünya çapında kanıtlayan ve Türkiye'de de oldukça büyük bir ilgi ile izlenen yabancı diziler, dizi fanları tarafından yakın takibe alınıyor. IMDb puanı da oldukça yüksek olan bu yapımları sizler için inceledik.

Breaking Bad

20-06/18/breaking-bad.png

Herhangi biri gibi yaşayan kimya öğretmeni Walter White, kanser olacağını öğrendiği 50. yaş gününden sonra bir şeyleri değiştirmeye karar veriyor. Her daim maddi sıkıntılar yaşayan White engelli oğlu ve yeni doğacak kızını geçindirmek için para kazanma ve kötülüğünde dolaşmaya karar veriyor. 

Band of Brothers

20-06/18/band-of-brothers.png

Biyografi yazarı ve tarihçi olan Stephen E. Ambrose tarafından yazılan Band of Brothers kitabından uyarlanan ve tek sezondan oluşan ciddi anlamda zevk alacağınız bir dizidir. 9.4'lük IMDb puanına sahip olan dizi, savaş ve tarih konulu diziler arasında kendisine önemli bir yer açmış durumda. 

Game of Thrones

20-06/18/game-of.png

9.3 puanlık dizi oldukça popüler bir yabancı dizidir. 7 krallıktan bahseden dizi, Westeros adı verilen sonsuz bir dünyada geçer ve bu dünyada kışlar oldukça uzun geçer. Fantastik bir dünyada geçen hikaye; savaş, entrika ve mücadeleleri konu alır. 

Rick and Morty

20-06/18/rick.png

9.2'lik animasyon dizisi olan ve oldukça beğenilen Rick and Morty dizisi; egoist, zeki, bencil ve alkolik bir dede olan Rick ile onun peşine takılan iyi niyetli torunu Morty'nin maceralarını konu alıyor.  

Sherlock Holmes

20-06/18/sherlock.png

9.1'lik puanı ile oldukça büyük bir başarı elde ettiği görülen Sherlock Holmes, suç çözme dehası olan Sherlock'un polis danışmanı olarak çalışırken, hiçkimsenin anlamadığı izleri takip ederek suçluları bulmasını konu alıyor. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin