Netflix fantastik dizisi Cursed 17 Temmuz'da başlıyor! Alt yazılı fragman yayınlandı!

Kral Arthur efsanesinin yeni uyarlaması "Cursed" 17 Temmuz'da başlıyor! Cursed dizisi için Türkçe alt yazılı fragman da yayınlandı. Detaylar...

"Biz uyurken geldiler. Türümüzü dünyadan silmek için. Çünkü biz farklıyız. Çünkü içimizde sihir var. Çünkü istedikleri şeye sahibiz. Efsaneye göre bu kılıç bir krala ait. Ama ya kılıç bir kraliçeyi seçerse?.."

CURSED İÇİN İLK FRAGMAN YAYINLANDI!

13 Reasons Why'ın yıldızı Katherine Langford'un başrolünde yer aldığı Netflix fantastik dizisi "Cursed"in yayın tarihi belli olurken dizi için ilk resmi Türkçe alt yazılı fragman da yayınlandı.

Kral Arthur efsanesinin Nimue'nin penceresinden anlatıldığı yeni bir uyarlama niteliği taşıyan, Frank Miller ve Thomas Wheeler imzalı Cursed ilk sezon bölümleriyle 17 Temmuz 2020 Cuma günü Netflix kütüphanesine eklenecek.

20-06/19/cursed-fragman.jpg

CURSED DİZİSİNİN KONUSU VE OYUNCU KADROSU

Nimue, nam-ı diğer "Lady of the Lake"in gözünden anlatılan ve Kral Arthur efsanesinin yeni bir uyarlaması niteliğinde olan Cursed'in hikayesi; gizemli ve çok özel güçlere sahip Nimue'nin 'Gölün Kraliçesi'ne dönüşümünü konu ediniyor.

Nimue, annesinin ölümünün ardından Merlin'i bulmak ve eski kadim bir kılıcı teslim etmek amacıyla mütevazı paralı asker Arthur ile beklenmedik bir ortaklık kurar. Çıktığı bu serüvende ürkütücü Kırmızı Paladinler ve suç ortakları Kral Uther karşısında bir direniş ve cesaret sembolü haline gelir. Doğanın yok edilmesi, anlamsız savaşlar, din terörü ve imkansızı başarmak için cesur bir lider olmak gibi şimdiki zamana aşina temaları da kapsayan Cursed bir yandan da bir yetişkinliğe geçiş öyküsü olarak nitelendirilebilir.

Cursed'in oyuncu kadrosu şu isimlerden oluşuyor:

- Katherine Langford (Nimue)
- Devon Terrell (Arthur)
- Gustaf Skarsgård (Merlin)
- Peter Mullan (Father Carden)
- Shalom Brune-Franklin (Igraine)
- Daniel Sharman (Weeping Monk)
- Sebastian Armesto (Kral Uther Pendragon)
- Matt Stokoe (Gawain)
- Lily Newmark (Pym)
- Jóhannes Haukur Jóhannesson (Cumber the Ice King)
- Billy Jenkins (Squirrel)
- Bella Dayne (Red Spear)
- Jennifer Saayeng (Druna)
- Ólafur Darri Ólafsson (Rugen The Leper King)
- Olwen Fouéré (Yeva)
- Tobi King Bakare (Josse)
- Natasha Culzac (Isma)
- Perry Fitzpatrick (Bu'Luf)

20-06/19/cursed-17-temmuz.jpg

Yazar ekibini Tom Wheeler, Janet Lin, William Wheeler, Robbie Thompson, Rachel Shukert ve Leila Gerstein'in oluşturduğu Cursed'in ilk sezonu 10 bölümden oluşurken bölüm isimleri şöyle sıralanıyor: "Alone", "Bring Us In Good Ale", "Cursed", "Festa and Moreli", "Nimue", "Poisons", "Queen of the Fey", "The Joining", "The Red Lake", "The Sacrifice"

Bölümlerin yönetmen koltuğu ise Jon East (Killing Eve), Zetna Fuentes (One Life to Live) ve Daniel Nettheim (The Hunter) üçlüsü tarafından paylaşılmakta.

"Cursed" (Netflix) Türkçe Alt Yazılı fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin