TRT1'in yeni dizisi Tövbeler Olsun'un oyuncu kadrosu belli oldu!

TRT1 ekranları için yeni dizi hazırlığı devam ediyor.

Merve Mutlu
19 Haziran 2020 - 10:23
Gündem

Kalk Gidelim, Tutunamayanlar, Seksenler, Payitaht Abdülhamid ve Şampiyon gibi birbirinden başarılı dizileri izleyicilere sunan TRT1 ekranlarından yeni bir dizi için hazırlıklar başladı. Tövbeler Olsun adını taşıyacak olan yeni dizinin oyuncu kadrosu da belli oldu. 

20-06/19/trt1-dizisi-tovbeler-olsun.jpg

Düşler ve Umutlar, 46 Yok Olan, Cennet Mahallesi, Balkan Düğünü,Behzat Ç., Yeraltında Dünya Var, Koçum Benim, Kurtlar Vadisi ve daha birçok dizinin yönetmen koltuğuna oturan başarılı yönetmen Serdar Akar'ın yöneteceği yeni TRT dizisinin okuma provaları başladı. Fesupanallah, Eşref Saati, Halil İbrahim Sofrası, Ekmek Teknesi gibi dizilerin senaryosunu kaleme alan Hasan Kaçan'ın yazacağı dizinin önümüzdeki sezona yetişmesi bekleniyor. 

Tövbeler Olsun dizisinin oyuncu kadrosu belli oldu!

20-06/19/tovbeler-olsun.jpg

Henüz konusu ve türü açıklanmayan dizi, iki ailenin hikayesini anlatmak üzere yola çıktı. Oyucu kadrosunda ise: Güven Kıraç, İpek Tuzcuoğlu, Erkan Can, Çiçek Dilligil, Sercan Badur, Merve Erdoğan, Naz Çağla Irmak, Seda Akman ve Ünal Silver gibi isimler yer alacak. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin