Benimle Söyle'nin yeni konuğu Deniz Seki olacak!

Sevilen yarışma programının yeni konuğu belli oldu.

Merve Mutlu
19 Haziran 2020 - 11:40
Gündem

Fox ekranlarında yayınlanan ve oldukça sevilen yarışma programı Benimle Söyle, yayınlandığı her bölümünde ilgiyle izleniyor. Sempatik oyuncu Enis Arıkan'ın keyifli sunumu ile yayınlanan yarışmanın önümüzdeki bölümde ağırlayacağı konuk belli oldu. 

20-06/19/benimle-soyle.png

Yarışmacıların söyledikleri şarkılarla 100 kişiden oluşan jüri üyelerini etkileyerek ayağa kaldırmaya çalıştığı ve gecenin sonunda en çok jüriyi ayağa kaldıranın finale kaldığı yarışma programı tüm hızı ile devam ediyor.

Deniz Seki Benimle Söyle yarışmasına konuk oluyor!

20-06/19/deniz-seki.png

Ayta Sözeri'den Ferman Akgül'e, Gülçin Ergül'den Metin Arolat'a birbirinden değerli 100 kişiden oluşan jürisi ile sevilen programlar arasına girmeyi başaran yarışma programına her bölümde bir başka ünlü isim konuk oluyor. 20 Haziran akşamı yayınlanacak olan yeni bölümün konuğu da sevilen şarkılara imza atan Deniz Seki oldu. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin