Mucize Doktor'un Açelya'sı Hayal Köseoğlu rol arkadaşları hakkında konuştu!

Ekranların sevilen dizisinin oyuncusundan dizi hakkında açıklamalar geldi.

Merve Mutlu
19 Haziran 2020 - 12:19
Magazin

Fox ekranlarında geçtiğimiz sezon yayınlanmaya başlayan ve kısa sürede, yarattığı farkındalık ve sıcak hikayesi ile gönüllere taht kuran Mucize Doktor dizisi büyük bir beğeni ile izleniyor. Sezon finali yapan dizinin tekrar bölümleri bile büyük ilgi görüyor.

20-06/19/mucize-doktor-acelya.jpg

Başrolünde Taner Ölmez'in, otistik savant sendromlu asistan cerrah Ali Vefa karakteri ile yer aldığı; Onur Tuna, Sinem Ünsal, Reha Özcan, Fırat Altunmeşe gibi isimlerin de başarı ile eşlik ettiği dizinin Açelya hemşiresini canlandıran Hayal Köseoğlu, kariyeri ve rol arkadaşları hakkında açıklama yaptı.

'TÜRSAK Vakfı' YouTube kanalının konuğu olan Hayal Köseoğlu, kariyeri hakkında sorulan soruya,  "Küçükken oyunculuğa merakım çok fazlaydı ve ailemi etrafıma toplayıp onlara oyunlar oynardım. Küçükken oyuncu olmak istiyordum. İlerleyen yıllarda hedefim annem ve babam gibi akademik bir yolda ilerlemek oldu, ama neyse ki üniversitede okuduğum bölümü yarım bırakarak oyunculuk bölümünü kazandım ve bugünlere geldim" cevabını vererek oyunculuğa başlama hikayesini anlattı. 

Dizi oyunculuğuna başladığı Aşk-ı Memnu dizisi hakkında da açıklamalar yapan Köseoğlu,  “Oyuncu olarak elime aldığım ilk senaryo olduğu için o ilk anı, üzerine yazdığım notları, altını çizdiğim cümleleri hiç unutamam. Aşk-ı Memnu çok özel bir diziydi çünkü o projede olması gereken her şey bir araya gelmişti. Bir kere merak unsurunu çok iyi kullanan bir senaryosu vardı ve en önemlisi oyuncu kadrosu çok kuvvetliydi” dedi.

"Oyunculara dayatılan standartlardan kurtulmalıyız!"

20-06/19/hayal-koseoglu.png

Rol aldığı Mucize Doktor dizisi ile ilgili de açıklamalar yapan Köseoğlu, dizi sektörü hakkında da konuştu ve sektörün dayatmalarını şu sözlerle eleştirdi:  "Dizi ve film sektörüne dair en çok zorlandığım ve memnun kalmadığım nokta kadın oyunculara dayatılan güzellik ve erkek oyunculara da dayatılan yakışıklılık standardı… Başrol olabilmesi için bir erkek oyuncunun illa ki yakışıklı ve karizmatik, kadın oyuncunun muhteşem bir fizik ve zayıf bir vücuda sahip olması gerektiği düşüncesinden kurtulmalıyız."

Rol arkadaşlarından ise şu sözlerle bahsetti: 

"Taner Ölmez çok komik ve muhabbet etmesi çok zevkli bir insan. Onunla çok rahat muhabbet edersin. Taner ayrıca çok yerinde ve ince şakalar yapıp küçük iğnelemelerle çok güldürebilir insanı" diyen Köseoğlu, "Onur, abi gibidir ve her türlü şeyi onunla konuşabilirsin. Yakışıklılığının ve ünlü olduğunun farkında olmayan birini şu ana kadar daha tanımadım ve kendisi çok mütevazı" dedi. Sinem Ünsal hakkında yorum yapan Köseoğlu, "Her türlü diyet muhabbetini yapabilirim ve kilo vermemde de bilinçaltıma olan etkisinin çok büyük olduğunu düşünüyorum Sinem'in..." dedi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin