Şampiyon dizisi 27. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

TRT1'in sevilen dizisi Şampiyon'dan yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

Merve Mutlu
19 Haziran 2020 - 12:56
Yeni Bölüm

Başrolünde Kafkas lakaplı eski boksör Fırat Bölükbaşı karakteri ile Tolgahan Sayışman'ın yer aldığı, oğlu Güneş karakteri ile de Emir Özyakışır'ın eşlik ettiği Şampiyon dizisinden yeni bölüm tanıtımı yayınlandı. 

20-06/19/kafkas.png

Koronavirüs salgını sebebiyle bir süre ekranlarda yer almayan ve yeni bölümlerini şimdilerde yeniden izleyici karşısına çıkaran dizi, set çalışanlarının ücretlerini alamadıkları iddiasıyla uzun bir süre gündeme gelmişti. Kafkas lakaplı ve oldukça başarılı bir boksörün yıllar önce şampiyon olma pahasına ringte birinin ölümüne neden olması ile boksu bırakmasının ardından, yıllar sonra oğlu için yeniden ringlere dönmek zorunda kalmasını konu alan dizi düşük reytinglere rağmen ekranlara tutunmaya devam etti.

Şampiyon 27. bölüm fragmanı yayında!

20-06/19/firat-bolukbasi.png

Dizinin son bölümünde: Yaman hocayı kaybetmek herkesi derinden üzmüş; Fırat, Zafer ve Nazlı bir baba kaybı ile yıkılmıştı. Suna, Elif'in asıl amacının Fırat ve Yaman'ı kullanıp Derviş'in imparatorluğunun başına geçmek olduğunu öğrenmişti. Elif'e gitmesini söylemişti. Zafer, tefeci borcu yüzünden kafes dövüşüne devam ederken bunu Tansel duymuş ve Zafer için kötü bir plan hazırlamıştı.  Suna'ya Fırat'ı sevdiğini ve onun için mücadele edeceğini söyleyen Elif paranın yerini öğrenince ikilemde kalmıştı. Yaman'ın mektubuna ulaşan Fırat Derviş'in paralarını Güneş'e bıraktığını öğrenmişti. Suna ise Elif hakkındaki gerçeği Fırat'a göstermiş ve şoke etmişti. 

27. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin