Ramo'nun başrolü Murat Yıldırım baba oluyor!

Ekranların sevilen ismi Murat Yıldırım'dan müjdeli haber geldi.

Merve Mutlu
19 Haziran 2020 - 16:13
Magazin

Ayrılsak da Beraberiz dizisi ile ekran macerasına başlayan ve Patron Kim, Hayat Bilgisi, Ölümsüz Aşk, Bütün Çocuklarım, Fırtına, Asi, Suskunlar gibi dizilerde rol alan ve şimdilerde de Ramo dizisinde başrolde olan Murat Yıldırım, ekranların oldukça sevilen oyuncuları arasında yer alıyor. 

20-06/19/murat-yildirim.png

Yakışıklı oyuncu Murat Yıldırım, 2016 yılının sonunda kendisi gibi oyuncu olan Faslı Imane Elbani’yle evlenmişti. 2008'de Fas güzel seçilen İmane Elbani ile Murat Yıldırım çiftinden uzun süredir sevindirici  bir haber bekleniyordu. Beklenen haber nihayet geldi ve Elbani'nin 2 aylık hamile olduğu öğrenildi. Bebeğin cinsiyeti henüz bilinmezken bu haber özellikle Yıldırım'ın fanlarını oldukça heyecanlandırdı. 

Murat Yıldırım kimdir?

20-06/19/murat-yildirim-baba-oluyor.jpg

Y.T.Ü. Makine Mühendisliği Bölümü'nden mezun oldu. Tiyatro ve müziğe ilgi duyan Murat Yıldırım; okuldaki tiyatro bölümüne girerek oyunculuğa ilk adımı atmış oldu ve üç sene amatör olarak tiyatro yaptı. Tiyatro bölümündeki arkadaşları vasıtasıyla TV dünyasına giren Murat Yıldırım'ın TV ile ilk tanışmasını sağlayan, 2003'te 'Ölümsüz Aşk'ta küçük bir rol alması oldu. 'Ölümsüz Aşk' şansızlıktan dolayı on bir bölüm sürdü. Yine de Murat Yıldırım için büyük bir deneyim olmuştu. Daha sonrasında 2004'te 'Bütün Çocuklarım''da 'Mesut' karakterini canlandıran Murat Yıldırım, oyunculuğa 'Büyük Yalan''la devam etti. 2006'da 'Fırtına''da baş rol oynayarak artık şöhreti yakalamıştı. Sinema dünyasına da 2006'da 'Araf' filmiyle girdi. 'Araf' filmi 'Altın Portakal''da aday gösterilmesi başarısının bir kanıtı olmuştu. Kimsesizler adlı yapımda da yürütücü yapımcılığını üstlenmiştir. Yıldız Sahne'de "Salaklar sofrası" (Le Diner de Cons) isimli oyunda Cheval rolünü oynamıştır.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin