Yemin dizisinin yapımcısından Emanet dizisi geliyor!

Emanet dizisinin oyuncuları belli oldu.

Merve Mutlu
19 Haziran 2020 - 16:42
Gündem

Başrolünde Gökberk Demirci’nin yer aldığı Yemin dizisi Kanal 7 ekranlarında yayınlanmış ve 2 sezon boyunca izleyenlerin gönlünde taht kurmuştu. Birçok ülkede izlenme rekorları kıran dizinin yapım şirketi Karamel Yapım yeni bir dizi projesi hazırlığına daha girdi. Emanet adını taşıyacak olan dizinin oyuncu kadrosu belli oldu. 

20-06/19/emanet-dizisi.png

Emanet dizisinin oyuncu kadrosu belli oldu!

Kanal 7 ekranlarında yayınlanacak olan ve çekimlerine yarın başlanacak olan dizinin oyuncuları açıklandı. Birsen Altuntaş'ın haberine göre kadrodaki isimler şöyle:  Halil İbrahim Ceylan, Sıla Türkoğlu, Berat Rüzgar Özkan, Gülderen Güler, Melih Özkaya, Gülay Özdem, Tolga Pancaroğlu, Volkan Yıldırım, Derya Oğuz Ertün, Osman Aydın, Özge Agyar, Adnan Mehmet Ali Aslan, Hilal Yıldız, Gözde Gürkan, Binnaz Ekren ve Zeynep Naz Eyüboğlu. 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin