Sefirin Kızı dizisinin 17. bölüm sezon finali fragmanı yayınlandı!

Ekranların sevilen dizisi sezon finaline giriyor.

Merve Mutlu
19 Haziran 2020 - 17:27
Yeni Bölüm

Başrollerini; Nare karakteri ile Neslihan Atagül ile Sancar karakteri ile Engin Akyürek'in üstlendiği, Uraz Kaygılaroğlu'nun da Gediz karakteri ile eşlik ettiği Sefirin Kızı dizisi ekran macerasına kısa bir ara vermeye hazırlanıyor. 

20-06/19/sefirin-kizi.png

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle çekimlerine ara verilen dizi, Muğla'daki çekimlerine devam ediyor. Bu hafta 17. bölümünü izleyicilerle buluşturmaya hazırlanan Sefirin Kızı sezon finalinin ardından Muğla'da kalarak 2. dalga koronavirüse karşı stok bölümler çekecek. 

Sefirin Kızı 17. bölüm fragmanı yayınlandı:

20-06/19/nare.png

Destansı bir hikayeye dayanan Nare ile Sancar aşkını konu alan Sefirin Kızı, 22 Haziran akşamı yayınlanacak olan 17. bölümü ile sezon finali yapacak. Yayınlanacak olan son bölümde: Menekşe'nin hamile olduğunu öğrendikten sonra ortadan kaybolan Melek'in kanlı hırkasını bulan Nare kendisinden geçiyor. Sancar'ı suçlayan Nare ne yapacağını bilemez haldeyken onu kaçırmak isteyen Kahraman ise çok başka bir hikayeyi başlatacak. Ayrıca fragmanda Sancar'ın göğsünden vurulduğu ve denizin dibine düştüğü anlar da oldukça dikkat çekiyor. 

Sefirin Kızı sezon finali fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin