Tolga Sarıtaş Yarım Kalan Aşklar Dairesi'ne konuk oluyor!

Ekranların sevilen isimleri yeni dizinin kadrosunda bir araya geliyor.

Merve Mutlu
22 Haziran 2020 - 09:43
Gündem

Başarılı ve yakışıklı oyuncu Burak Deniz ile en son Çukur dizisinde izlediğimiz Dilan Çiçek Deniz'i kadrosunda bir araya getiren Yarım Kalan Aşklar Dairesi dizisi, izleyici karşısına çıkmak üzere hazırlıklarına devam ediyor. 

20-06/22/yarim-kalan-asklar-dairesi.jpg

Ezel Akay'ın da kadrosuna dahil olduğu dizinin hazırlıkları devam ediyor. Çekimleri haziran ayında başlayan dizi: Elif adında gazeteci bir kadınla evlenmek üzere olan idealist gazeteci Ozan'ın, zorlayıcı bir haberin peşine düşmesini, Ozan'ın trafik kazasında hayatını kaybetmesinin ardından başka bir bedenle geri dönerek kendisini kimin öldürdüğünü bulma ve Elif'e her şeyi anlatma çabasını konu alacak. 

Yarım Kalan Aşklar Dairesi'nde Tolga Sarıtaş sürprizi yaşanacak!

20-06/22/tolga-saritas.jpg

blutv'de yayınlanacak olan Umur Turagay'ın yöneteceği ve senaryosunu Ethem Özışık, Hakan Bonomo ve Ercan Uğur'un üstlendiği dizinin oyuncu kadrosu henüz açıklanmadı. Şimdilerde Arıza dizisinde başrol oynamaya hazırlanan Tolga Sarıtaş'ın dizide konuk oyuncu olacağı açıklandı. 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin