Sen Çal Kapımı dizisi başlamadan kadroda değişiklik yaşandı!

Başarılı isimlerden oluşan oyuncu kadrosu ile dikkat çeken dizide şaşırtan değişiklik yaşandı.

Merve Mutlu
22 Haziran 2020 - 09:46
Gündem

Başrollerinde: Aynen Aynen dizisinde rol alan Kerem Bürsin ile en son erken final yapan Azize dizisinde rol alan Hande Erçel'i buluşturan yeni dizi projesi Sen Çal Kapımı, hazırlıkları devam eden ve izleyenlerde heyecan yaratan yapımlar arasındaki yerini aldı.

20-06/22/sen-cal-kapimi-dizisi.png

Birbirinden başarılı ve sevilen oyuncuların yer aldığı oyuncu kadrosunda: Dorukhan Kenger, Elçin Afacan, Bige Önal, Anıl İlter, Neslihan Yeldan, Yusuf Arat gibi isimlerin yer aldığı dizi Fox ekranlarında izleyici karşısına çıkmaya hazırlanırken, yayın tarihi de 1 Temmuz olarak açıklanmıştı. Ancak son yaşanan gelişmelerle birlikte yayın tarihi "Yakında" ibaresi ile değiştirildi...

Sen Çal Kapımı dizisinin kadrosunda değişiklik!

20-06/22/sen-cal-kapimi.png

Eda'nın (Hande Erçel) bursunu kesen iş insanı Serkan Bolat ile (Kerem Bürsin) karşılaşması ve Serkan'ın Eda'ya, 2 ay nişanlı rolü yapması karşılığında bursunu geri vermeyi teklif etmesi ile başlayacak olan hikaye, Ender Mıhlar tarafından yönetiliyordu. Birinci bölüm çekimleri devam eden dizinin yönetmenliğini Yusuf Pirhasan devraldı. Bu durumda dizinin ne zaman başlayacağı belirsizleşmiş oldu. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin