Lucifer 5. sezonu ile dönmeye hazırlanıyor! Yayın tarihi belli oldu...

Sevilen dizi Lucifer'ın yeni sezon tarihi belli oldu.

Merve Mutlu
22 Haziran 2020 - 12:11
Kültür Sanat

Başrolünde Lucifer Morningstar karakteri ile Tom Ellis'in yer aldığı, dedektif karakteri ile de güzel oyuncu Lauren German'ın Chloe Decker karakterini canlandırdığı Lucifer dizisinin 5. sezonu izleyiciler tarafından büyük bir merakla bekleniyor. 

20-06/22/morningstar.jpg

Oyuncu kadrosund: Lesley Ann Brandt (Mazikeen), D.B. Woodside (Amenadiel), Kevin Alejandro (Dan), Rachael Harris (Linda), Aimee Garcia (Ella) gibi isimleri buluşturan fantastik dizi, dünya çapında geniş bir izleyici kitlesine sahip. 

Lucifer'ın konusu nedir?

20-06/22/lucifer-in-konusu.jpg

Cehennemin Efendisi olmaktan sıkılan Lucifer, kanatlarından vazgeçip dünyaya gelerek Los Angeles'ta Lux adında bir mekan açarak ihtişamlı ve keyifli bir hayat yaşamaya karar verir ancak kardeşi (Melek) ve babası (Tanrı) onu rahat bırakmaz. Aşık olduğu dedektif Chloe ile birlikte çalışmaya başladıktan sonra Lucifer'ın hayatı daha da renklenmiştir. 

Lucifer 5. sezon ne zaman yayınlanacak?

20-06/22/lucifer.jpg

yabancıdizi sitesinin verdiği bilgiye göre Lucifer dizisinin merakla beklenen yeni sezonu olan 5. sezon, ilk yarısıyla 21 Ağustos'ta yayında olacak. Diğer yarısının ne zaman yayınlanacağı ise henüz bilinmiyor. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin