Call My Agent dizisinin uyarlaması Menajerimi Arayın'ın başrolü Deniz Can Aktaş oldu!

Dünyaca ünlü dizinin Türkiye uyarlamasının başrolü belli oldu.

Merve Mutlu
22 Haziran 2020 - 14:56
Gündem

2015 yılında yayınlanan ve 3 sezon sürmesine rağmen oldukça sevilen Fransız dizisi "Call My Agent" dizisinin Menajerimi Arayın ismi ile Türkiye'ye uyarlanacağı bilgisini daha önce sizlerle paylaşmıştık. Bazı isimlerin yapımcısı Ay Yapım tarafından açıklandığı dizi projesinin başrolü belli oldu. 

20-06/22/call-my-agent.png

Ay Yapım imzası ile Star TV'de yeniden hayat bulmaya hazırlanan uyarlama dizinin orijinali Call My Agent, yayınlandığı ülkelerde izlenme rekorları kırıyordu. Bir menajerlik şirketini merkeze alan ve eğlence dünyasının perde arkasını konu alan dizinin oyuncularından bazıları yapım şirketince açıklandı. Şirketin resmi duyurusuna göre: : Barış Falay (Kıraç), Canan Ergüder (Feris), Fatih Artman (Çınar), Ahsen Eroğlu (Dicle), Ayşenil Şamlıoğlu (Peride) kadroda yer alan ilk isimler.

Denizcan Aktaş Menajerimi Arayın dizisinin başrolünde!

20-06/22/deniz-can-aktas.png

Karşımıza ilk olarak Avlu dizisinde Kudret'in oğlu Alp karakteri ile çıkan, daha sonra da Aşk Ağlatır dizisinde Yusuf karakteri ile başrol oynayan Deniz Can Aktaş, Menajerimi Arayın dizisinin başrol ismi oldu. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin