Merve Mutlu
22 Haziran 2020 - 16:25
Gündem

O Ses Türkiye, Survivor, Masterchef gibi sevilen yabancı kaynaklı programları Türkiye'ye uyarlanan ve her programı reytinglerde yüzünü güldüren Acun Ilıcalı, Exatlon formatını da Türkiye'ye uyarladı. Türkiyeli YouTuberların yer aldığı yarışma Netflix'te yerini almaya hazırlanıyor.

20-06/22/orkun-isitmak.png

Şimdilerde evlilik hazırlığında olan Orkun Işıtmak'ın sunucu olacağı Reality Show tarzındaki program için Işıtmak, "Oğuzhan Uğur'un tam olarak yarışmacı olduğunu söyleyemem ama bu projede bizimle yer alacak ve çok güzel işler ortaya çıkacak." demişti. 

Exatlon Challenge Türkiye'de kimler var?

20-06/22/exatlon.png

Mendemur Lemur, Hayrettin, Burce Yağmur Karabal, Buse Plan, Öykü Berkan, Uras Benlioğlu, Zeynep Aleyna Şen, Furkan Kaya, Dilan Ay, Buğra Kazancı, Gözde Demirel, Elanur Pat, Barış Erdoğan gibi ünlü isimler Exatlon Challenge'da yer alıyor.

Exatlon Challenge ne zaman başlıyor?

20-06/22/exatlon-challenge.png

Çekimleri geçtiğimiz yıl yapılan ve fenomen isimlerden oluşan kadrosu ile merak uyandıran Exatlon Challenge, dünyaca ünlü içerik platformu olan Netflix ile anlaştı. İlgi çeken program 3 Temmuz'da yayına girecek. 

Exatlon Challenge tanıtımı: 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin