Demet Özdemir'in dizisi Doğduğun Ev Kaderindir yeniden sete çıktı!

tv8'in sevilen dizisi Doğduğun Ev Kaderindir yeniden sette.

Merve Mutlu
22 Haziran 2020 - 17:07
Gündem

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu tv8 ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Demet Özdemir ile İbrahim Çelikkol'un yer aldığı sevilen dizi Doğduğun Ev Kaderindir'den, izleyicileri memnun edecek haber geldi. 

20-06/22/dogdugun-ev-kaderindir.jpg

Dr. Gülseren Budayıcıoğlu'nun 'Camdaki Kız' adlı romanından uyarlanan ve yayınlanan her bölümü ilgi ile izlenen dizi, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle setlere ara verilmesi ile birlikte sezon finaline girmişti. Mehdi ve Zeynep'in hikayesini konu alan uyarlama dizinin yeniden setlere döndüğünü de dizinin başrolü ve Zeynep karakterini canlandıran Demet Özdemir duyurdu. 

Doğduğun Ev Kaderindir yeniden setlerde!

20-06/22/demet-ozdemir-1592837299.png

Çarşamba akşamları yayınlanan ve oldukça başarılı ilerleyen dizi, uzun bir aradan sonra yeniden setlere döndü. Özel bir yatta yakın arkadaşları ile tatile çıkan ve tatil fotoğrafları ile de adından söz ettiren Demet Özdemir setlerin başladığını kendi hesabından duyurdu. Dizinin yeni bölümünün ne zaman yayınlanacağı ise henüz bilinmiyor. 

20-06/22/dogdugun-ev.png

20-06/22/zdemir.png

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin