The Witcher 2. sezon çekimleri için dönüş tarihi belli oldu!

Fenomen dizi The Witcher'ın 2. sezon çekimleri kaldığı yerden devam edecek! Dizinin yeni sezon çekimleri 17 Ağustos'ta yeniden başlıyor! Detaylar...

Aynı isme sahip video oyunu serisine de ilham veren Polonyalı yazar Andrzej Sapkowski'nin popüler roman serisinden uyarlanan Netflix dizisi "The Witcher" 2. sezon çekimlerine devam etmek için sete geri dönüyor!

THE WITCHER EKİBİ 17 AĞUSTOS'TA YENİDEN SETE ÇIKIYOR!

Geçtiğimiz yılın sonlarına doğru ilk sezon bölümleriyle yayınlanan ve 2019'a damgasını vuran The Witcher'ın koronavirüs pandemisi nedeniyle yarıda kalan yeni sezon çekimlerinin 17 Ağustos'ta kaldığı yerden devam edeceği dizinin resmi sosyal medya hesabından duyuruldu.

20-06/23/the-witcher-2-sezon-cekimleri.jpg

The Witcher'ın ikinci sezon çekimlerine, yeni sezon oyuncu kadrosunda yer alan Kristofer Hivju'nun koronavirüs testinin pozitif çıkmasıyla birlikte geride bıraktığımız Mart ayının ortalarında ara verilmişti.

Dizinin çekimleri Londra'nın yaklaşık 65 mil batısındaki Arborfield Stüdyoları'nda gerçekleştiriliyor.

20-06/23/the-witcher-foto.jpg

Henry Cavill (Geralt of Rivia), Anya Chalotra (Yennefer) ve Freya Allan'ın (Ciri) ikinci sezon için anlaşmaları devam ederken; Joey Batey (Jaskier), Eamon Farren (Cahir), Mimi Ndiweni (Fringilla), Anna Shaffer (Triss) gibi isimler de geri dönecekler.

Dizi sorumlusu Schmidt Hissrich ile birlikte Sean Daniel, Mike Ostrowski, Tomek Baginski, Jason F. Brown, Steve Gaub ve Jarosław Sawko ikinci sezon yürütücü yapımcı kadrosunu oluşturan isimler.

20-06/23/the-witcher-cekimleri-1592869865.jpg

THE WITCHER 2. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

The Witcher'ın ikinci sezonunun başlangıç tarihi konusunda ise şimdilik bir bilgi verilmiş değil. Ancak her şey yolunda giderse yeni sezonun 2021 senesi içinde izleyiciyle buluşması planlanıyor.

"The Witcher" (Netflix) | Yaratık Ansiklopedisi:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin