Zalim İstanbul'un Ceren'i Bahar Şahin'den diziye veda paylaşımı!

Ekranların sevilen dizisi Zalim İstanbul ekranlara veda etti.

Merve Mutlu
23 Haziran 2020 - 10:28
Gündem

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve kadrosunda: Fikret Kuşkan, Deniz Uğur, Mine Tugay, Bahar Şahin, Sera Kutlubey, Ozan Dolunay, Berker Güven gibi isimleri bir araya getiren Zalim İstanbul dizisi ekran macerasını geçtiğimiz akşam noktaladı. 

20-06/23/zalim-istanbul-final.jpg

Fiziksel engelli yeğeni Nedim'i güvenilir birine emanet etmek için memleketinden uygun birini arayan Agah beyin Seher ve ailesine denk gelmesi ve bu ailenin yalılarına taşınması ile yaşanan olayları konu alan dizi oldukça beğeniliyordu. Hem hikayesi hem oyuncuları dikkat çeken dizi, 22 Haziran akşamı final yaparak ekranlara veda etti. Dizide Ceren karakterini canlandıran ve oldukça başarılı olan oyuncu Bahar Şahin, dizinin finali ile birlikte veda mesajı yayınladı. 

20-06/23/bahar-sahin.png

"Zalım İstanbul yolu nasıl güzeldi ama.
Çok güzel bir yolculuk yaşadık çok yorulduk çok eğlendik çok sevdik ama artık yolun sonuna geldik.
Bu akşam son kez Zalım İstanbul izliyoruz.
Canım partnerim Ozan Dolunay sana sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.
Hoşçakal KARAÇAYLAR VE YILMAZLAR"

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin