Merve Mutlu
23 Haziran 2020 - 10:37
Gündem

Star TV ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Neslihan Atagül, Engin Akyürek ve Uraz Kaygılaroğlu'nun yer aldığı Sefirin Kızı dizisi, geçtiğimiz akşam yayınlanan 17. bölümü ile sezon finaline girdi. 

Sefirin Kızı sezon finalinde ne oldu?

20-06/23/sefirin-kizi.jpg

Yapımına NGM ve O3 Medya’nın birlikte imza attığı Sefirin Kızı dizisi, sezon finali bölümüyle de dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Yayınlanan son bölümünde: Menekşe'nin hamile olduğunu öğrendikten sonra kaybolan Melek'i arayan Nare, Akın'ın isteği ile Kahraman tarafından kaçırıldı. Bir teknede alıkoyulan Nare'yi kurtarmak isteyen Sancar'ın denize atlamasının ardından üzerine kurşun yağdırıldı. Göğsünden vurulan ve ağır yaralı halde denizde olan Sancar yavaş yavaş denizin dibine doğru inerek gözden kaybolurken Melek'in de denize bakan villada olduğu ortaya çıktı. Sancar ölecek mi? Nare kurtulacak mı? Melek'e ne olacak? sorularının cevabı ise Eylül ayında yayınlanacak yeni sezona kalmış oldu. 

Sefirin Kızı 17. bölüm sezon finali reytingleri birbirine kattı!

20-06/23/engin-akyurek.jpg

Sevilen dizi Sefirin Kızı, dün akşam yayınlanan 17’inci bölüm sezon finali ile; 100 program arasında en çok izlenen 'dizi' oldu. Aynı zamanda sosyal medyada da en çok konuşulan konu olan 'Sefirin Kızı', dizi takipçileri tarafından binlerce yorum aldı.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin