Zalim İstanbul final bölümünde neler oldu?

Ekranların sevilen dizisi Zalim İstanbul geçtiğimiz akşam ekranlara veda etti.

Merve Mutlu
23 Haziran 2020 - 11:14
Gündem

Başarılı hikayesi ile olduğu kadar; Fikret Kuşkan, Deniz Uğur, Mine Tugay, Sera Kutlubey, Bahar Şahin, Ozan Dolunay ve Berker Güven'den oluşan oyuncu kadrosu ile de dikkatleri üzerine çeken Zalim İstanbul geçtiğimiz akşam yayınlanan son bölümü ile ekranlara veda etti. 

Zalim İstanbul final bölümünde neler oldu?

20-06/23/zalim-is.png

Ceren ve Şeniz'in ölümünden sonra Karaçay yalısında herkes mateme girdi. Bu matem aynı zamanda yeni başlangıçlara da gebe olacaktı. Seher, kızı Cemre'ye başka bir adamdan olduğu itirafını yaparken duyduklarını hazmetmeye çalışan Cemre'nin yanında ise yine Nedim yer alıyordu. 

Cenk, hem annesini hem de evleneceği kadın olan Ceren'i kaybetmesinin ardından babalık sınavına girer. Güç bela çocuğu ile ilgilenmeye başlayan Cenk, çocuğunu babasız bırakmamak için onu da alarak yollara düşüyor. Karavanı ile yola çıkan Cenk, oğlu Umut'un yanında olmaya çalışıyor. Aynı zamanda hasta olan Cenk, son günlerini oğlu ile geçirmek üzere yola çıktı.

20-06/23/zalim-istannbul.png 

Dizinin finalinde ise Nedim ve Cemre evleniyor ve bir oğulları oluyor. Cenk ile Ceren'in oğlu Umut'a da Cenk'in ölümünden sonra onlar bakıyor ve birlikte yaşıyorlar. Civan ile Damla da nihayet birbirlerine kavuşuyorlar. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin