Merve Mutlu
23 Haziran 2020 - 12:03
Yeni Bölüm

Yayın hayatına YouTube üzerinden Nilperi Şahinkaya ve Uraz Kaygılaroğlu ile başlayan ve kadın- erkek ilişkilerine açık bir perspektifle bakan bölümlerinin sevilmesi üzerine blutv'ye geçen dijital dizi Aynen Aynen, yeni sezonu ile dönmeye hazırlanıyor. 

20-06/23/kerem-bursin.png

İki kişilik bir dizi olan Aynen Aynen'in erkek başrolü olan Kaygılaroğlu, Star TV ekranlarında yayınlanan Sefirin Kızı dizisine katılmasının ardından projeden ayrılmak zorunda kalmış ve onun yerine, şimdilerde Sen Çal Kapımı dizisinde başrol oynamaya hazırlanan ve Hande Erçel ile kamera karşısına geçen Kerem Bürsin gelmişti. 

Aynen Aynen 4. sezondan ilk fragman yayınlandı!

20-06/23/aynen-aynen.png

BluTV’nin sevilen yapımlarından ‘Aynen Aynen’in yeni sezonu için beklenen gün nihayet geldi. Dizinin yeni sezonu bu akşam saat 17.00'da Blutv'de izleyici ile buluşacak. 

Aynen Aynen 4. sezon 1. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin