Güldür Güldür'ün sevilen ismi Sinan Çalışkanoğlu ekibe veda etti!

Ekranların sevilen programında üzücü bir ayrılık yaşandı.

Merve Mutlu
23 Haziran 2020 - 15:28
Gündem

Show tv ekranlarında yayınlanan ve başarılı bir eğlence programı olan Güldür Güldür, yayınlandığı her dönemde büyük bir ilgi ile izleniyor. Sevilen programın kadrosunda izleyicileri üzen bir ayrılık yaşandı. 

20-06/23/guldur-guldur.png

Unutulmaz oyuncu Kemal Sunal'ın kendisi gibi oyuncu olan oğlu Ali Sunal tarafından sunulan ve kadrosunda yer alan birbirinden başarılı oyuncularla büyük beğeni toplayan Güldür Güldür programı; Açelya Topaloğlu, Alper Kul, Aycan Koptur, Aziz Aslan, Berkay Tulumbacı, Burak Topaloğlu, Doğa Rutkay, Ecem Erkek, Emre Altuğ, Evrim Akın, Mahir İpek, Meltem Yılmazkaya, Onur Atilla, Onur Buldu, Özgün Aydın, Simge Günsan, Sinan Çalışkanoğlu, Uğur Bilgin, Ünal Yeter gibi başarılı isimleri kadrosunda bir araya getiriyordu.

Sinan Çalışkanoğlu Güldür Güldür'den ayrıldı!

20-06/23/sinan-caliskanoglu.png

Birbirinden başarılı skeçlere imza atan Sinan Çalışkanoğlu, edinilen bilgilere göre: kariyerine yeni bir soluk getirmek istediği için programdan ayrıldı. Teklif edilen senaryoları okumaya başlayan oyuncunun kısa bir süre içinde içine sinen bir proje ile ekranlarda olacağı da gelen bilgiler arasında.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin