Erkenci Kuş'un Osman'ı Ali Yağcı, İyi Günde Kötü Günde dizisinde!

Ekranların sevilen oyuncuları yeni dizinin kadrosunda buluşuyor.

Merve Mutlu
23 Haziran 2020 - 15:28
Gündem

Başrollerinde: Mert Fırat, Seda Bakan ve Yasemin Allen'ın yer alacağı ve oyuncu kadrosunda: Nergis Kumbasar, Derya Alabora, Şenay Gürler ve Osman Alkaş'ın yer aldığı Star TV'nin yeni dizisi İyi Günde Kötü Günde'nin hazırlıkları devam ediyor. 

20-06/23/seda-bakan-mert-firat.png

Pelin Karamehmetoğlu ile Aksel Bonfil'in senaryosunu yazdığı, Barış Erçetin'in de yönetmen koltuğunda oturduğu Star TV'nin yeni dizisi O3 Medya tarafından hazırlanıyor. Henüz konusu ve türü açıklanmayan dizinin hazırlıkları devam ederken kadroya yeni isimler dahil olmaya devam ediyor.

Ali Yağcı İyi Günde Kötü Günde dizisinin kadrosunda!

20-06/23/ali-yagci.jpg

İlk olarak Adını Sen Koy dizisinde Kerem karakteri ile karşımıza çıkan, daha sonra da Erkenci Kuş dizisinde Osman karakteri ile adını duyuran Ali Yağcı son olarak da Her Yerde Sen dizisinde karşımıza çıkarak Burak karakterini canlandırmıştı. Sevilen dizilerde boy gösteren oyuncu Yasemin Allen, Seda Bakan ve Mert Fırat'ı başrolde buluşturan İyi Günde Kötü Günde dizisinin kadrosuna da adını yazdırmayı başardı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin