Can Yaman ve Özge Gürel'in yeni dizisi Bay Yanlış'ın kamera arkası görüntüleri paylaşıldı!

Ekranların sevilen ikilisini bir araya getiren yeni dizinin kamera arkası görüntüleri beğeni topladı.

Merve Mutlu
23 Haziran 2020 - 16:18
Magazin

En son Erkenci Kuş dizisinde Can karakterini canlandıran Can Yaman ile Dolunay dizisinde de beraber rol aldığı güzel oyuncu Özgecan Gürel, 26 Haziran akşamı yayın hayatına başlayacak olan Bay Yanlış dizisinin kadrosunda bir araya geldi. Ortak sahneleri ve fotoğrafları büyük beğeni toplayan ikilinin yer aldığı kamera arkası görüntüler de izleyicilerle paylaşıldı. 

20-06/23/bay-yanlis-1592918932.png

Sarı şort - ceket takımı içerisinde oldukça mutlu görünen Özge Gürel ile beyaz gömlek ve kottan oluşan rahat kombini ile göz dolduran Can Yaman'ın yer aldığı kamera arkası görüntüler oldukça beğenildi. Doğru kişiyi arayan aşk kadını Ezgi ile ona yol göstermeye ikna olan Özgür'ün komedi dolu romantik hikayesini anlatacak olan Bay Yanlış, Fox ekranlarındaki yerini almak için gün sayıyor. 

Bay Yanlış dizisinin kamera arkası görüntüleri:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin