Lucifer 6. sezon onayını aldı! Bu onay aynı zamanda bir veda anlamı taşıyor!

Netflix'in sevilen dizilerinden Lucifer'in beşinci sezonu için geri sayım sürerken 6. sezon onayı haberi geldi! Ancak 6. sezon aynı zamanda final niteliği taşıyor! Detaylar...

Resmileşti! Popüler dizi "Lucifer"ın 6. sezonu "final sezonu" olacak!

LUCIFER 6. SEZONU İLE VEDA EDECEK!

Geçtiğimiz günlerde beşinci sezon başlangıç tarihi 21 Ağustos olarak duyurulan diziye Netflix'ten 6. sezon onayı çıktı! Yapılan resmi duyuruda 6. sezon için aynı zamanda final sezonu tabiri kullanıldı.

Son sezonun bölüm sayısı hakkında şimdilik bir bilgi sunulmadı.

20-06/24/lucifer-6-sezon-duyurusu.jpg

LUCIFER'IN YENİ SEZON ONAYI SÜRPRİZ OLMADI!

Aslında Lucifer'ın altıncı sezon onayı alması beklenen bir gelişmeydi. Yapımcı şirket Warner Bros. TV ve Netflix arasında senenin ilk aylarında başlayan görüşmelerin ardından yürütücü yapımcılar Ildy Modrovich ve Joe Henderson'ın ardından son olarak başrol oyuncusu Tom Ellis ile yeni bir sezon için anlaşma sağlanmıştı. Gerçekleşen yeni sezon onayı duyurusu ile iş resmiyete dökülmüş oldu.

Tom Ellis dışında ana oyuncu kadrosunda yer alan isimlerin de final sezonu için geri dönecekleri belirtiliyor.

Cehennemin Efendisi olmaktan bıkkınlık duymaya başlayan şeytanın, Los Angeles'a yerleşip bir gece kulübü açması ve ardından bir cinayet dedektifiyle ilişki kurmasıyla gelişen olayları konu edinen ve Netflix'in ilk DC dizisi olma özelliğini taşıyan Lucifer'ın oyuncu kadrosu Tom Ellis, Lauren German, Rachael Harris, D.B. Woodside, Lesley-Ann Brandt, Aimee Garcia, Tricia Helfer, Scarlett Estevez ve Kevin Alejandro'dan oluşuyor.

20-06/24/lucifer-sezon-6.jpg

WBTV ve Jerry Bruckheimer Television ortak yapımcılığında hazırlanan yapımın yürütücü yapımcı kadrosu ise Jerry Bruckheimer, Jonathan Littman, Joe Henderson, Ildy Modrovich, Sheri Elwood ve KristieAnne Reed'den oluşuyor.

Hatırlanacağı üzere üç sezonu tamamlamasının ardından ilk yayıncı kanalı Fox'un iptal ettiği Lucifer'e dijital yayın devi Netflix sahip çıkmıştı.

"Lucifer'ın En Ateşli Anları" (Netflix) | 5. Sezon Resmi Tarih Duyurusu:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin