Merve Mutlu
24 Haziran 2020 - 10:39
Gündem

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu tv8 ekranları, Buğra Gülsoy ve Beren Gökyıldız'ın başrollerini paylaştığı Kızım dizisi ile ilk dizisini izleyici ile buluşturmuş, ardından da Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkollu kitap uyarlaması dizi Doğduğun Ev Kaderindir dizisini ekranlara hazırlamıştı. 

20-06/24/dogdugun-ev-kaderindir.jpg

Doktor Gülseren Budayıcıoğlu'nun Camdaki Kız adlı kitabından uyarlanan ve Mehdi ile Zeynep'in hikayesini anlatan Doğduğun Ev Kaderindir dizisi, sevilen hikayesi ve beğenilen oyuncu kadrosu ile ekran macerasına devam ederken; tv8 ekranları için yeni bir dizi hazırlığına daha girildiği öğrenildi. 

Tv8 ekranları yeni dizi hazırlığında!

20-06/24/gulseren.jpeg

Kızım ve Doğduğun Ev Kaderindir dizilerinin ardından yeni sezonda aykırı bir iş daha yapacağını açıklayan Ilıcalı'nın yeni projesi belli oldu. Geçtiğimiz haftalarda yazar Doktor Gülseren Budayıcıoğlu ile bir araya gelen Ilıcalı, OGMPictures imzası ile bir psikolog hikayesini çekmek üzere el sıkıştı. Yeni dizinin yönetmenliğini, daha önce Hercai dizisini çeken Ce3m Karcı yapacak. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin