Menajerimi Arayın dizisine Pınar Ünsal da katıldı!

Yeni dizi Menajerimi Ara'nın kadrosuna yeni oyuncu dahil oldu.

Merve Mutlu
24 Haziran 2020 - 11:03
Yeni Bölüm

Yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği ve geçtiğimiz haftalarda resmi duyurusunu yaptığı Menajerimi Arayın kod adlı, Call My Agent uyarlaması dizinin hazırlıkları devam ediyor. Deniz Can Aktaş'ın başrolde olacağı dizinin cast çalışmaları hız kazandı. 

20-06/24/manejerimi-arayin.png

Star Tv ekranlarında hayat bulmaya hazırlanan ve açıklanan oyuncu kadrosunda; Barış Falay(Kıraç), Canan Ergüder(Feris), Fatih Artman (Çınar), Ahsen Eroğlu (Dicle) ve Ayşenil Şamlıoğlu (Peride) gibi isimlerin olduğu açıklanan dizi; başrolde yer alan Deniz Can Aktaş ile menajerlik şirketini merkeze alan ve eğlence dünyasının perde arkasını konu alan bir dizi olarak karşımıza çıkacak. 

Menajerimi Arayın dizisine Pınar Ünsal da katıldı!

20-06/24/pinar-unsal.jpg

Daha önce: Geniş Zamanlar, Kınalı Kuzular, Affedilmeyen, Parmaklıklar Ardında, Suç Dosyası, Sessiz Gemiler gibi dizi projelerinde rol alan Pınar Ünsal, Menajerimi Arayın dizisinin kadrosuna dahil oldu. Dizide Leyla karakterini canlandıracak olan oyuncunun nasıl bir rolde olacağı ise henüz bilinmiyor.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin