Erkan Petekkaya'dan olaylı videosuna açıklama geldi!

Erkan Petekkaya ve dizi ekibi "Evde kal" çağrısına uymadı.

Merve Mutlu
30 Mart 2020 - 10:17
Gündem

Oyuncu Erkan Petekkaya ve yeni başlayan dizisi Gel Dese Aşk'ın set çalışanlarının bir araya gelerek söyledikleri korona şarkısı, oyuncu sendikalarından tepki gördü. 

20-03/30/erkan-petekkaya.png

Petekkaya ve dizi ekibinin bir araya gelerek maskelerle şarkı söylediği video, tartışmalara yol açtı. Evde kalma çağrısına uymayan ekibin bu paylaşımı sendikadan "utanıyoruz" tepkisi alırken, oyuncu bu paylaşımı şu açıklama ile yapmıştı:

"Biz de böyle bir deli ekibiz #oykorona #korona seslendirenler ep ve arkadaşları. Bizde tıpkı haberciler televizyoncular gibi tıpkı saglık calısanları market calısanları guvenlik görevlileri söförler işçiler kamu çalışanları paketçiler banka çalışanları gibi sizler evde oturun diye (tüm dezenfekte önlemlerini alarak)işimizin basındayız. Bizimde işimiz sizleri eglendirmek #evdekaltürkiye. Bu zor günlerde bir tebessüm ettiyseniz ne mutlu bize. Yaşasın soytarılar .sevgiler selamlar"

Paylaşımın ardından gelen tepkilere de cevap veren Petekkaya şu açıklamayı yaptı:

20-03/30/erkan.png

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin