Erkan Petekkaya'nın eşinden acı haber! Olmadı...

Kanal D'nin çarşamba akşamları ekrana gelen dizisi O Kız'ın başrolü Erkan Petekkaya Hatay'da meydana gelen depremde enkaz altında kalan akrabaları için yardım çağrısında bulunmuştu. Erkan Petekkaya kimdir? O Kız dizisi Erkan Petekkaya kimdir? Nereli? Kaç yaşında

Volkan Usta
10 Şubat 2023 - 09:46
Kültür Sanat

Kanal D’nin çarşamba akşamları ekrana yayınlanan dizisi O Kız'ın başrolü Erkan Petekkaya, Hatay’da göcük altında kalan yakınları için sosyal medyadan yaptığı paylaşımla yardım istemişti. 

Eşi Didem Petekkaya’nın Hatay’da göçük altında olan akrabaları için yardım isteyen,  Petekkaya “Sevgili eşim Didem Petekkaya’nın yakın akrabaları enkaz altındadır. Ulaşamıyoruz lütfen yardım edin. İsmail Kuseyrioğlu, Ayşegül Kuseyrioğlu, Zeynep Kuseyrioğlu (9 Yaşında)… Enkaz Adres: Sümerler Mahallesi Harbiye Caddesi Kooperatif Evleri A3 blok… Antakya\Hatay” bilgisini paylaşmıştı.

23-02/07/erkan-300x288.png

Erkan Petekkaya’nın paylaştığı adresin sabah saatlerinde meslektaşı Çağrı Çıtanak’ın annesinin yaşadığını açıkladığı apartman olması dikkat çekti. Çıtanak da göçük altındaki annesine ulaşamadıklarını açıklamıştı.

"OLMADI, ALLAH HERKESİN YARDIMCISI OLSUN!"

Didem Petekkaya acı haberi paylaştı ve yakınlarını kaybettiğini “Olmadı, Allah herkesin yardımcısı olsun” mesajıyla paylaştı. 

23-02/10/erkan1.jpg

Göçük altındaki annesine ulaşamadıklarını açıklayan Çağrı Çıtanak ile eşi Başak Gümülcinelioğlu ise “Annemize henüz ulaşamadık ama ‘ses gelmiyor’ diye terk ettikleri enkaz alanımıza, günlerdir uğraştığımız çekmeye çalıştığımız ekipler bugün geldi ve alanda ses buldular! Umuyoruz geç kalınmamıştır. Eli, gönlü, emeği, yardımı dokunan herkes, varolun! Sayenizde umudumuz var…” dedi.

Erkan Petekkaya  kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin