Erkan Petekkaya'nın Sadi karakterini canlandırdığı Kırmızı Oda'yla anlaşması uzatıldı!

Kırmızı Oda dizisinin sevilen karakteri bir süre daha ekranlarda olacak.

Merve Mutlu
15 Mart 2021 - 15:51
Gündem

OGM Pictures yapımcılığında ünlü doktor Gülseren Budayıcıoğlu'nun gerçek hayat hikayelerinden uyarlanarak hazırlanan tv8'in Kırmızı Oda dizisinin sevilen karakterlerinden biri olmayı başarak Delikanlı Sadi'nin hikayesi bir süre daha devam edecek.

21-03/15/kirmizi.jpg

Başrolünde Doktor Hanım karakteri ile Binnur Kaya'nın yanı sıra Tülin Özen, Gülçin Kültür ve Burak Deniz'in yer aldığı dizi, büyük bir ilgiyle izlenmeye ve her bölümü konuşulmaya devam ediyor. Birbirinden başarılı isimlerin yürek dağlayan hikayelerini anlatan danışan karakteriyle konuk olduğu projede Sadi karakteri ve ona hayat veren Erkan Petekkaya'nın performansı da son dönemin en çok konuşulanları arasına girdi.

Erkan Petekkaya'nın Sadi karakterini canlandırdığı Kırmızı Oda'yla anlaşması uzatıldı!

21-03/15/kirmizi-oda-sadi.jpg

Dizide Petekkaya'nın canlandırdığı Sadi karakteri annesini çok küçük yaşta kaybeden, babası cezaevindeyken üvey annesi ve üvey abileri tarafından sürekli zorbalığa maruz kalan ve kendisini hayata tutunmaya teşvik eden babaannesinin ölümünün ardından evden kaçarak sokaklara sığınan kimsesiz ve sevgisiz büyümüş bir çocuk hikayesi ile izleyicilerin yüreklerini dağladı. Karakterin ve başarıyla canlandıran Petekkaya'nın büyük beğeni topladığı dizideki anlaşması 5 bölüm olmasına rağmen izleyicilerin beğenisi ile anlaşması uzatıldı ve bir süre daha dizide yer almasına karar verildi. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin