Merve Mutlu
15 Mart 2021 - 15:38
Gündem

Zeytin Dalı, Binbir Gece, Adak, Muhteşem Yüzyıl, Vatanım Sensin gibi birçok başarılı projede yer alan sevilen oyuncu Bergüzar Korel'in yeni dizisinin Kanlı Yayın adlı dijital dizi olacağını daha önce duyurmuştuk. Son olarak eşi Halit Ergenç ile "Azizler" filminde konuk oyuncu olan ismin başrolü kiminle paylaşacağı belli oldu.

21-03/15/berguzar.jpg

Vatanım Sensin dizisinin final yapmasının ardından tiyatro çalışmasıyla ilgilenen oyuncu televizyon dizilerinde yer almayacağını ve yorulduğunu açıklamıştı. Sevilen oyuncu yeni bir dijital diziyle anlaştı.

Bergüzar Korel'in "Kanlı Yayın" dizisindeki partneri belli oldu!

21-03/15/serkan-al.jpg

Acun Ilıcalı'nın yeni yılda yayın hayatına başlayan dijital platformu Exxen'in yeni dizi projelerinden biri de Kanlı Yayın oldu. İlk sezonu 10 bölüm olarak planlanan ve Can Ulkay yönetmenliğinde çekilecek iddialı dizide Neslihan karakterini Bergüzar Korel canlandıracak. Leyla isimli öğrencinin ölümüyle başlayacak olan dizide Korel'in eşi Vural'ı Serkan Altunorak canlandıracak. Yiğit Özşener de Nejat adlı polisi oynayacak

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin