Yasak Elma'da 5 yıllık zaman atlaması yaşanıyor! Cansu Çağatay'la evlenecek mi?

Sevilen dizi Yasak Elma'nın senaryosunda yine zaman atlaması yaşanacak.

Merve Mutlu
15 Mart 2021 - 15:18
Gündem

Pazartesi akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen Fox ekranlarının fenomen entrika dolu dizisi Yasak Elma, hız kesmeden hikayesine devam ediyor. Yeni sezonda kadrosundan birçok ismin ayrıldığı ve birçok oyuncuyu kadrosunda dahil eden dizinin hikayesinde yine beklenmedik bir gelişme yaşanacak. 

21-03/15/yasak-elma-d.jpg

100 bölümü geride bırakan "Yasak Elma" dizisinin önümüzdeki sezon da devam etmesi planlanıyor. Başrollerinde Eda Ece, Nesrin Cavadzade ve Şevval Sam'ın yer aldığı; Berk Oktay ve Nilperi Şahinkaya'nın da dahil olduğu hikayesi ile olay zinciri genişleyen dizi projesinde izleyicileri şaşırtacak bir gelişme yaşanacak. Fatih Aksoy'un imza attığı dizi setinden geçen hafta paylaşılan bir fotoğraf seyircide büyük merak uyandırdı. Fenomen dizinin Cansu'su Nilperi Şahinkaya'nın parmağındaki alyans kafaları karıştırdı. "Acaba Cansu, takıntılı şekilde aşık olduğu Çağatay'la (Berk Oktay) mı evlendi?" sorusu soruldu. 

Yasak Elma'da 5 yıllık zaman atlaması yaşanıyor!

21-03/15/yasak-elma.jpg

Dizinin 102. bölümünün sonunda Yıldız (Eda Ece) ile Çağatay evde çıkan yangında ölümden dönüyor. Dizinin yeni bölümünde ise dizide 5 yıllık bir zaman atlaması yaşanacak. Birsen Altuntaş'ın verdiği bilgiye göre: Yangında geçirdiği kaza sonrası 5 koca yıl komada kalan Yıldız uyandığında eşinin Cansu'yla evlendiğine, üstelik oğlu Halit Can'ın da Cansu'ya "Anne" dediğine tanık olup büyük bir şok yaşayacak. Böylece sevilen dizide yeni bir dönem başlamış olacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin