Özge Borak Menajerimi Ara'ya konuk oluyor!

Menajerimi Ara'nın konuk listesine yeni bir isim daha katılıyor.

Merve Mutlu
15 Mart 2021 - 15:07
Gündem

Başrollerinde Barış Falay (Kıraç), Canan Ergüder (Feris), Fatih Artman (Çınar), Ahsen Eroğlu (Dicle), Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu (Peride) gibi isimleri bir araya getiren kadrosu ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Call My Agent uyarlaması Menajerimi Ara dizisi tüm heyecanıyla yayın hayatına devam ediyor. 2. sezonda da devam edeceği bilinen dizinin konuk oyuncu listesine bir isim daha katılıyor.

21-03/15/menajerimi-1615809504.png

Dicle'nin kendisinden uzak kalarak kendine yeni bir aile kuran babasının çalıştığı şirkette işe girmesi ve kısa zamanda herkesin sevgisini ve başarısıyla da yerini kazanmasını konu alan dizi aynı zamanda ünlüler dünyasının perde arkasını da menajerler dünyasından ele alıyor.

Özge Borak Menajerimi Ara'ya konuk oluyor!

21-03/15/zge-borak.jpeg

Sultan Makamı, Ihlamurlar Altında, Eşref Saati, Küçük Kadınlar, Bir Yastıkta, Güldür Güldür gibi başarılı yapımların kadrosunda yer alan başarılı oyuncu Özge Borak, Menajerimi Ara dizisinin kadrosuna konuk olmaya hazırlanıyor. Borak da diğer ünlü isimler gibi diziye kendi adı ve kimliği ile konuk olacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin