Erkenci Kuş 36. bölüm fragmanı yayınlandı! Can Sanem'e evlenme teklifi ediyor..

Star'ın romantik komedi türündeki başarılı dizisi Erkenci Kuş'un 36. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte detaylar..


28 Mart 2019 - 10:08
Yeni Bölüm

Başrollerinde Can Yaman ve Demet Özdemir'in rol aldığı, star tv ekranlarının romantik komedi türündeki sevilen dizisi Erkenci Kuş'un 36. yeni bölümünün fragmanı yayınlandı. Her bölümü merakla beklenen ve ilgiyle izlenen dizinin yeni bölümünde Can, Sanem'e evlenme teklifi ediyor.. 

Erkenci Kuş yeni bölümde neler olacak?

Sevilen dizinin yeni bölümünde: Sanem, Can ile evlenme kararlarını ilk olarak ablasıyla paylaşıyor. Bu küçük sırrın karşısında çok sevinen ablasını sakinleştirmek de Sanem'e düşüyor. 

İş yerindeki yoğun hareketlilik de eğlenceli anların yaşanmasına yol açacak. Polen ve Can'ın yaptırılan maketleri, Sanem'in diline düşecek. Polen'in boyuna takılan Sanem, Can'ın maketi ile dolaşırken Polen'e rastlayacak ve "Benim olan her şeyi alıp geldim" sözleri ile Polen'i bozguna uğratacak.

Can'ın annesi Hüma, Sanem yerine Polen'in tarafını tutarken, Sanem'in annesi Mevkıbe ile tanışmaları da büyük olay olacak. Sanem'le çok da hoş olmayan tanışmalarının etkisi devam ederken, Mevkıbe bir yandan Can'ın Sanem'e olan aşkı da diğer yandan Hüma'yı alt edecek. 

Can Sanem'e evlenme teklifi ediyor!

Hüma, Polen'in tarafında olup Sanem ile Can'ı ayırmak için planlar yaparken, Can da Sanem'e evlilik teklifi etme planı içine giriyor. Polen'in çoktan vazgeçtiği bu savaşa devam eden Hüma, Can'ın sürpriz evlilik teklifini an ve an görmüş olmasına rağmen planından vazgeçmeyecek gibi görünüyor.

Hüma'nın, Sanem ve Can'ı ayırmak için düzenlediği partide Can'ın "Kalbim, diğer yarım, her şeyim. Benimle evlenir misin?" sözleri herkesi mutlu bir şaşkınlığa uğratırken, bu duruma sevinmeyen yalnızca Polen ve Hüma olacak..

Erkenci Kuş 36. yeni bölüm fragmanı:

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin