Erkenci Kuş 44. yeni bölüm ne zaman? Fragmanı yayınlandı!

Star TV ekranlarının sevilen dizisi Erkenci Kuş'un merakla beklenen "44. bölümü ne zaman?" sorusu yanıt buldu.

Merve Mutlu
10 Haziran 2019 - 11:09
Yeni Bölüm

Başrollerinde Can Yaman ve Demet Özdemir'in rol aldığı, Star TV'nin en sevilen dizilerinden olan romantik komedi dizisi Erkenci Kuş'un yeni bölümünün ne zaman yayınlanacağı belli oldu. 

19-06/10/erkenci-kus.png

Erkenci Kuş yeni bölüm ne zaman?

En son 43. bölümü izleyici ile buluşan dizinin merakla beklenen yeni bölümünün tarihi belli oldu. Dizinin ilk başladığı dönemde yayın günü Salı günü olarak belirlenmiş ancak daha sonra Cumartesi gününe geçmişti. Yaz sezonunda da devam edecek olan dizinin yeni bölümleri artık ilk baştaki gibi Salı akşamları izleyici ile buluşacak. 

19-06/10/canem.png

Dizinin yeni bölümü de 18 Haziran Salı akşamı izleyici ile buluşacak. CanEm aşkının sıkı takipçilerinin merakla beklediği "yeni bölümde neler olacak?" sorusunun cevabı da haberimizde.. 

Yeni bölümde neler olacak?

Can ve Sanem arasında bitmek bilmeyen dargınlık, Can'ın Sanem'i tekneyle kaçırması ile sona yaklaşıyor. Denizin ortasında başbaşa kalan ikilinin konuşmaktan başka çaresi kalmıyor. Sanem, bu durumdan kurtulmak istediğini söylese de aslında durumdan memnun olduğu da oldukça belli oluyor. 

19-06/10/canem-1.png

Hayal ekibi toplanarak hep birbirlerine bağlı kalacaklarına ve aşka yemin ederken, Sanem ile Can arasındaki elektrik de gözlerden kaçmıyor.

Sanem'in Can'a yaptığı ortaklık teklifinin kabul edilmesi ile Can'ın kalmak için daha çok nedeni oluyor. Sanem'in ablasının, "Sanem'i bir senedir ilk defa bu kadar mutlu görüyorum. Gidecek misin?" sorusuna "Hayır" cevabını vermesi ise CanEm'cileri mutlu edecek. 

Sanem'i uyurken görüp yanına gelen Can'ın, boynunda hediye ettiği yüzüğü görmesi ise duygusallığın dozunu bir kez daha artırıyor..

19-06/10/canem-3.png

Erkenci Kuş 44. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin