Dengi Dengine devam edecek mi? Sevilen dizi neden final yaptı?

Sevilen isimlerin kadrosunda yer aldığı Dengi Dengine neden final yaptı? Devam etmeyecek mi? İşte detaylar...

Nurşah
10 Haziran 2019 - 10:43
Gündem

TRT 1 ekranlarında bayram boyunca izleyici karşısına çıkan Dengi Dengine dizisi final mi yaptı? Kısa sürede büyük beğeni kazanan mini dizi devam etmeyecek mi? İşte detaylar...

19-06/10/dengi-dengine-final.jpg

Dengi Dengine dizisi bitti mi?

Oyuncu kadrosunda Su Kutlu, Bora Akkaş, Murat Kekilli, Baran Can Eraslan gibi sevilen isimlerin yer aldığı Dengi Dengine dizisi 3 Haziran Pazartesi akşamı ilk bölümü ile izleyici karşısına çıktı! İlgi çekici konusu ve yürekleri ısıtacak sahneleri ile TRT 1 ekranlarında yayınlanan dizi 7 Haziran Cuma akşamı ekrana gelen 5. bölümü ile izleyicilerine veda etti!

19-06/10/dengi-dengine-neden-final.jpg

Dengi Dengine neden final yaptı? 

Beş bölüm olarak izleyici karşısında yerini alan dizi kısa sürede hem çok beğenildi hem de reyting listelerinde günü ilk sıralarda tamamladı. Ramazan Bayramı için özel olarak hazırlanan Dengi Dengine dizisi, planlandığı gibi ekrana gelen beş bölümün ardından final yaparak seyircilerine veda etti. Dizinin devam edip etmeyeceği ile ilgili bir açıklama da paylaşılmadı. Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin