Tolgahan Sayışman'ın yeni dizisi Şampiyon'un ilk tanıtımı yayınlandı!

Oyuncu Tolgahan Sayışman'ın uzun bir aranın ardından ekranlara döneceği Şampiyon dizisinden tanıtım yayınlandı.

Merve Mutlu
10 Haziran 2019 - 10:25
Yeni Bölüm

TRT1 ekranlarında yayınlanacak olan ve daha başlamadan büyük ses getiren Şampiyon dizisinden ilk tanıtım yayınlandı. Oyuncu Tolgahan Sayışman'ın başrolde oynayacağı dizi, şimdiden ilgi çekmeyi başardı.. 

19-06/10/ampiyon.png

Sayışman'ın Kafkas lakaplı ve Fırat Bölükbaşı isimli bir boksörü canlandıracağı Şampiyon dizisinde, daha önce Masum Değiliz, Gülperi gibi dizilerde de yer alan çocuk oyuncu Emir Özyakışır da rol alıyor. 

BSK Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği ve eski bir boksörün hayatının anlatılacağı dizide; boksörün oğlu Güneş ile olan ilişkisinin üzerinde durulacak ve dizide boks sporuyla ilgili sahneler de yer alacak. 

Şampiyon dizisinin konusu ne?

19-06/10/ampiyon-dizisi.png

Oğlu Güneş için son kez ringe çıkmak zorunda kalacak olan eski ve dünyaca ünlü bir boksör olan Fırat'ın hikayesini anlatacak..

Şampiyon dizi müziği:

Şampiyon dizisinin ilk tanıtımı yayınlandı. Çok yakında TRT ekranlarında başlayacak olan dizinin yayınlanan tanıtımında çalan şarkı ise büyük beğeni topladı. Türkiye'den Canbay ve Wolker mahlaslı rapçilerin "Elbet Bir Gün" adlı parçası, Şampiyon dizisinin tanıtımında yer aldı.. 

Şampiyon dizisinin ilk tanıtımı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin