Erkenci Kuş bu akşam yok mu? 44. bölüm ne zaman yayınlanacak?

Erkenci Kuş 44. bölüm bu akşam yayınlanmayacak mı? Dizinin yayın günü değişti!

Nurşah
08 Haziran 2019 - 13:30
Yeni Bölüm

Star Tv ekranlarının sevilen dizisi Erkenci Kuş'un yeni bölümü bu akşam yayınlanmayacak mı? Merakla beklenen Erkenci Kuş 44. bölüm ne zaman izleyici karşısında olacak?

19-05/31/erkenci-kus-44-bolum-ne-zaman-1559311792.jpg 

Erkenci Kuş bu akşam yok mu?

Başrollerinde Can Yaman ve Demet Özdemir'in yer aldığı Erkenci Kuş, geçtiğimiz yaz sezonundan beri ekranların en sevilen romantik komedi dizileri arasında yer alıyor. Yaz sezonunda aldığı güzel reyting oranları ile ismini güncel dizi sezonuna yazdırmayı başaran dizinin yeni bölümü ise bu akşam yayınlanmayacak!

19-05/31/erkenci-kus-yeni-bolum-bu-aksam-yok-mu.jpg

Sezon dizileri birer birer yaz dönemi arasına girerken Erkenci Kuş dizisi böyle bir ara vermeyecek ve yaz ayları boyunca izleyicilerinin karşısına çıkmaya devam edecek. Dizinin bir diğer sürprizi de, eski yayın gününe dönecek olması! Sevilen dizi Erkenci Kuş'un merakla beklenen yeni bölümü 18 Haziran Salı akşamı izleyici karşısında olacak...

Erkenci Kuş 44. bölüm fragmanı

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin