MacGyver 4. sezonda Desi'yi daha çok göreceğiz! MacGyver 4. sezon gelişmeleri!

CBS'in yeni MacGyver uyarlamasının 4. sezonunda ne gibi değişiklikler yaşanıyor? MacGyver 4. sezon detayları...

1980'li yılların kült dizilerinden MacGyver'ın CBS kanalında yayınlanan günümüze uyarlanmış yeni versiyonunda 4. sezon hazırlıkları sürüyor.

MACGYVER 4. SEZON KADRO HABERİ

Yeni bölümleriyle sezon ortası dönemde yani 2020'nin ilk aylarında ekranlara geri dönecek dizinin üçüncü sezonunun son yedi bölümünde Desiree Nguyen (Desi) karakteriyle hikayeye dahil olan Levy Tran beklendiği üzere yeni sezon için kadrolu oyuncu mertebesine yükseldi.

19-06/08/levy-tran-cbs.jpg

Sezonun ikinci yarısında dizinin ana karakterlerinden birini canlandıran George Eads'in ayrılığının ardından ortaya çıkan boşluğu doldurmaya yardımcı olmak için yeni bir karakter olarak tanıtılan Desi, MacGyver (Lucas Till) ve ekibini dünya çapındaki görevlerinde korumak amacıyla Phoenix Vakfı'na dahil oldu.

Karaktere hayat veren Tran'ın geçmiş dizi tecrübeleri arasında The Haunting of Hill House (Theo'nun kız arakadaşı) ve Shameless (Eddie) gibi yapımlar bulunuyor.

19-06/08/levy-tran-dizileri.jpg

CBS TV Studios ve Lionsgate ortak yapımılığında hazırlanan MacGyver'in oyuncu kadrosunda Tristin Mays, Justin Hires ve Meredith Eaton gibi isimler de rol alıyor.

Gelecek sezonun bir diğer değişikliği ise Terry Matalas'ın (12 Monkeys), Craig O'Neill'in yerine Peter M. Lenkov'un yanında yapımcı/ortak showrunner olarak görev yapacak olması.

James Wan, Henry Winkler ve Lee David Zlotoff dizinin yürütücü yapımcı kadrosunda yer alan diğer isimler.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin