The Red Line dizisinin 2. sezonu olacak mı? CBS kararını verdi!

CBS kanalı The Red Line dizisini ilk sezonunun ardından resmen iptal etti. The Red Line neden iptal edildi?

CBS kanalının ilk sezonunu geride bırakan taze dizilerinden "The Red Line" için yolun sonu erkenden gözüktü!

THE RED LINE RESMEN İPTAL!

Yayıncı kanal, sekiz bölümden oluşan ilk sezonunu 19 Mayıs'ta tamamlayan dizisi için iptal kararı aldı. Buna göre The Red Line'ın 2. sezonu olmayacak.

19-06/08/the-red-line-afis.jpg

"THE RED LINE" REYTİNGLERİ

Caitlin Parrish & Erica Weiss ikilisinin yaratıcısı olduğu limitli dizi ekran macerası boyunca vasat ve sürekli düşen reytingler elde ederken beklenenden uzak bir ekran performansı ortaya koymuştu.

Kendi zaman dilimi ve aynı gün içindeki yayınlarıyla 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.4 reyting oranı ortalamasını tutturan yapım, CBS'in bu sezonki en düşük reytingli ikinci dizisi konumundaydı.

"THE RED LINE" KONUSU VE KADROSU

Greg Berlanti ve Ava DuVernay'in yapımcılığını üstlendiği dizinin hikayesi; Chicago'da görev yapan genç bir polisin siyahi bir doktoru kaza sonucu ateş edip öldürmesi ekseninde gelişen olayları konu ediniyor. Yaşanan trajedi ve kayıpların ardından her biri bu ses getiren davayla bağlantılı olan üç ailenin perspektifinden hikayeye bakış atılıyor.

Dizinin oyuncu kadrosunda Noah Wyle (Daniel Calder), Emayatzy Corinealdi (Tia Young), Noel Fisher (Paul Evans), Howard Charles (Ethan Young), Aliyah Royale (Jira Calder-Brennan), Michael Patrick Thornton (Jim Evans), Vinny Chhibber (Liam) ve Elizabeth Laidlaw (Victoria 'Vic' Renna) gibi isimler rol alıyor.

19-06/08/noah-wyle-the-red-line.jpg

Berlanti Productions, Forward Movement, Warner Bros. Television ve CBS Television Studios ortak yapımcılığında hazırlanan yapımın yürütücü yapımcı kadrosu ise Greg Berlanti, Ava DuVernay, Sarah Schechter, Caitlin Parrish, Sunil Nayar, Kevin Hooks ve Erica Weiss'ten oluşuyor.

The Red Line böylelikle Fam, Happy Together, Murphy Brown ve Life in Pieces gibi CBS'in 2019-20 yayın sezonunda geri dönmeyecek dizilerin arasına girdi.

"The Red Line" (CBS) fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin