CBS'in yeni dizisi Tommy'i tanıyalım! Tommy konusu, fragmanı ve oyuncu kadrosu!

CBS'in 2019-20 yayın sezonu için onay verdiği Tommy nasıl bir dizi? Tommy dizisinin konusu, fragmanı, oyuncu kadrosu ve diziden ilk kareler...

Amerikan ulusal kanallarından CBS, 2019-2020 yayın sezonunda ekranlara getirmek üzere Emmy ödüllü Edie Falco'nun (Nurse Jackie) başrolünde yer aldığı polisiye türündeki "Tommy" dizisine resmi onay verdi.

Homicide yaratıcısı Paul Attanasio (Bull, House M.D.), Amblin Television ve CBS TV Studios'un arkasında olduğu dizinin sonbahar döneminde mi yoksa sezon ortası dönemde mi yayınlanacağı konusunda şimdilik bir açıklama yapılmadı. Ancak Falco'nun programına uyması için dizinin sezon ortası dönemde ekranlara gelmeye başlaması ihtimali daha yüksek görünüyor.

19-06/07/tommy-cbs.jpg

"TOMMY" KONUSU

Tommy dizisinin hikayesi kısaca şöyle;

Tommy'nin hikayesi; Los Angeles'ın ilk kadın emniyet müdürü olan yüksek rütbeli eski bir NewYork Polis Departmanı memuru Abigail "Tommy" Thomas'a (Falco) odaklanıyor. Emniyet müdürü sosyal, politik ve ulusal güvenlik sorunlarının kanunların uygulanmasını engellemekten korumak için gözü kara doğruluğunu ve agresif taktikler kullanır.

"TOMMY" OYUNCU KADROSU

- Michael Chernus (Patriot) "Ken Rosey"
- Adelaide Clemens (Rectify) "Blake Sullivan"
- Russell G. Jones (The Americans) "Aurelius Looper"
- Olivia Lucy Phillip (Frozen) "Kate Jones"
- Joseph Lyle Taylor (Sneaky Pete) "Treat Dudik"

dizinin oyuncu kadrosunda yer alan diğer isimler.

19-06/07/tommy-cbs-dizisi-1559934819.jpg

Attanasio ile birlikte Amblin TV'den Darryl Frank & Justin Falvey ve pilot bölüm yönetmeni Kate Dennis yürütücü yapımcı kadrosunu oluşturan isimler.

"Tommy" (CBS) fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin