The Inbetween 1. sezon 2. bölüm ne zaman? Yeni bölüm konusu ve fragmanı!

NBC'nin yeni dizisi The Inbetween'in 1. sezon 2. bölümünde neler olacak? Yeni bölüm konusu, fragmanı ve bölümden kareler...

NBC kanalının yaz dönemi dizizi "The Inbetween" geçtiğimiz hafta açılış bölümüyle izleyici karşısındaydı.

THE INBETWEEN EKRAN SERÜVENİNE BAŞLADI!

Moira Kirland'ın senaryosunu kaleme aldığı The Inbetween'in hikayesi; doğuştan gelen nadir bir yeteneğe sahip olan Cassie Bedford karakterine odaklanıyor. Cassie istese de istemese de bazı görülere sahiptir. Ölüleri görüp onlarla iletişime geçebilme, daha önce gerçekleşmiş ya da gelecekte gerçekleşecek bazı olayları görebilme gibi yeteneklere sahip olan Cassie bazen yardıma ihtiyacı olan huzur bulamamış ruhlarla karşılaşmakta ve onların çözülememiş problemlerine yardımcı olabilmektedir. Vekil babası Dedektif Tom Hackett ve yeni iş ortağı eski FBI Ajanı Damien Asante karanlık ve bilmece gibi bir cinayeti çözmek için yardıma ihtiyaç duyar. Gönülsüzce olsa da bu dava için yeteneklerini kullanmayı kabul eden Cassie bundan sonra şehrin en zorlu davalarının çözülmesinde yardımlarını esirgemeyecektir.

19-06/04/the-inbetween-1x02-foto1.jpg

THE INBETWEEN AÇILIŞ BÖLÜMÜ REYTİNGLERİ

Dizi, Moira Kirland'ın senaryosunu kaleme alıp, Charlotte Sieling'in yönetmen koltuğunda oturduğu ilk bölümüyle izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.6 reyting oranı ve 3.65 milyon izleyici rakamlarıyla fena bir başlangıç yapmadı.

Dizinin ilk sezonu 10 bölümden oluşuyor.

THE INBETWEEN 1. SEZON 2. BÖLÜM NE ZAMAN?

The Inbetween; Richard Hatem'in senaryosunu kaleme alıp, David Von Ancken'in yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun ikinci bölümü "Made of Stone" ile 05 Haziran 2019 Çarşamba akşamı NBC ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Peki, yeni bölümde izleyiciyi ne gibi gelişmeler bekliyor?

19-06/04/the-inbetween-1x02-foto6.jpg

THE INBETWEEN 1. SEZON 2. BÖLÜM KONUSU

Tom (Paul Blackthorne) ve Damien (Justin Cornwell), bir anne ve küçük oğlunun gizemli bir şekilde ortadan kaybolması sonrasında Cassie'den (Harriet Dyer) yardım isterler.

Şüphenin kadının kocasına dönmesiyle birlikte, Cassie'nin görüleri daha karanlık ve intikam peşindeki bir olaylar zincirini ortaya çıkarır.

Bu arada Ed Roven (Sean Bolger), Cassie'ye bir teklifle döner.

THE INBETWEEN YENİ BÖLÜMDEN DİĞER KARELER

19-06/04/the-inbetween-1x02-foto3.jpg

19-06/04/the-inbetween-1x02-foto4.jpg

19-06/04/the-inbetween-1x02-foto5.jpg

19-06/04/the-inbetween-1x02-foto7.jpg

19-06/04/the-inbetween-1x02-foto8.jpg

19-06/04/the-inbetween-1x02-foto9.jpg

"The Inbetween" (NBC) 1. sezon 2. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin